Herkese merhaba
Cildimiz, vücudumuz, dişlerimiz, saçlarımız için bakım olarak neler yapıyoruz?
Kullandığımız vitaminler, takviyeler aklınıza neler geliyorsa paylaşma alanı oluşturuyorum.

Dipnot: fikirlerimiz herkese uymayabilir. Biz sadece kız kıza sohbet ediyoruz.
Kesinlikle tavsiye vermiyoruz
@Adelin
@Rouge
@Akrep
@Ask_hosmus
@arman
@Angellove2010
@Alparslaninannesi
@Bisaniye
@bitterdelisi24
@Bsrkaya
@buzdankalpler
@Cicikiz
@Cicekliperde
@Cleopatra
@CoffeeLover
@Dolunayy
@Sedaa
@Dogruu43
@dolapfaresi
@Etipetito
@Marbled
@Ecoli
@esra260
@Deryadeniz
@Frenchojeee
@Fairytalee
@Gunell
@Gnl1234
@Gzmkk
@Goat
@Hemsireanneg
@Hoyrat
@Hayatt123
@Kuzulkurt
@[silindi]
@Mtmzl_35
@makaroni
@momsgirl
@Mavi-_-deniz
@Merveeeyy
@Nietzsche
@Nefedukaa
@Ozge49595
@Oozzggee
@papatya_
@Papatyagelin01
@Popy_
@Pink-pink2
@Poncikanneee
@bittercikolata
@Orange-woman
@sosyolog1kadin
@Slovem08
@Sokaklambasi
@Sutlucikolati
@Sutlukahve2
@TombulHatun
@tatlicadii
@Uyuyankoala
@Uykulupingue
@Yorumcuanneniz
@Yasak_elma
@Yusra
@ZRaporu
@zarifhanim

aykirikadin Cildim için dove sabun kullanıyorum hoşuma gidiyor yüzüm aydınlanıyor çok bi bakım yapmıyorum cildime gül suyu sürüyorum akşamları. Dişlerim için de parodontax kullanıyorum dişlerimi çok seviyorum 🤭

aykirikadin cildim için günde 5 kere abdest aalıyorum yeterli oluyor 😂bide ara sıra nemlendirici sürüyorum o kadar
      Dişlerimi de sadece fırçaliyorum o kadar 😂
      Bu postta benden kimseye tavsiye çıkmaz gibi hajs

aykirikadin Bakım işlerinde ekstra bir şey yapmıyorum çok üşengecim ben😁
        Vitamin için aldığım takviyeler; youplus c vitamini ,ocean d vitamini,ocean balıkyağı.
        Peelingi kahve telvesi ile yapıyorum genelde 😄
        Şeker ,bal ,zeytinyağı birde.
        Nemlendirici olarak her markadan var ,elime hangisi geçerse 😄
        Banyodada duş sonrası vücut kremi ,dalinin bebek yağı yada..Saçlar için pantane keratin veya argan yağı. Deodorant rexona
        Dişler için tam teşkilat kullanıyorum😄 diş ipi ,dil tarağı ,ağız çalkama suyu
        Benim en fazla bakım bu kadar ,daha fazlası çıkmaz 😅

aykirikadin namaz kıldığım için günde beş defa yıkıyorum 😂
          Hafta bir garnierin maskesinden yapıyorum
          Bazen de elma sirkesiyle temizliyorum
          Akşamları nemlendirici sürüp uyuyorum
          Dişlerimi önce diş ipiyle temizleyip sonra fırçalıyorum sonra ağız çalkalama suyuyla gargara yapıyorum
          Benim bakım serüvenim bu kadar😂😬

aykirikadin ya çok güzel bi post olmuş bence 🌸 uzun zamandır yüzümü uni baby şampuan ile yıkıyorum,sonrasında gül suyu sıkıyorum üstünede nemlendirici sürüyorum 🫶 saçlarıma çocuk oldu olalı bakmıyorum yine o bakmamaya iyi durumdalar,dişlerimi mutlaka 2 kez fırçalarım 😂 birde duş sonrası yves rocher markasının vücut nemlendiricisini kullanıyorum,modum yoksa makyajımı ıslak mendille silip yüzüme su vuruyorum o kadar 😂 bende böyle koku konusunda öneriler isterim hepinizden hep temizimdir ama asla buram buram güzel kokmuyorum,vücut spreyi alışkanlığımda yok 🥹

aykirikadin 2 bebekli anne olarak ❤️
              Günlük yüz temizleme Jeli+nemlendirici akşamları haftada 3 kez olacak şekilde lekelerim için arbutin serum kullanıyorum henüz faydasını görmedim ama görmeyi umuyorum 😅 saç kremi + vücut losyonu kullanıyorum .
              Bakmayın çoğu zaman dişlerimi fırçalamaya üşenip yatiyorum 🥴

aykirikadin şu sıralar pek fazla bakım yapamıyorum kendime ama, gıdaları kullanarak maske falan yapmayı çok seviyorum çok doğal 😂 bide duştayken yüzüme kese muhakkak yaparım ölü deriyi güzel çıkarıyor, gene duştayken el ayak peeleng yapıyorum, işte böle böle güzel olmaya çalışıyorum 😂😂

Etipetito bebek pudrasının üzerine birazcık limon sık, krem gibi sür, kuruyana kadar beklet sonra yıka daha Beyaz ve daha temiz bir cilt görüceksin☺️

Balın içine Bi kaç damla limon sık, sür yüzüne 15 dakika sonra yıka mis gibi parlayan bir cilt 😍

1 çay kaşığı balın içine 1,2 çay kaşığı toz şeker koy dudaklara peeling gibi sür, eşinin öpmeye doyamadığım duduşlar😍😂

aykirikadin
                    Saçlarım için -OGX (Hindistan cevizli set)
                    Yüz yıkama için NİVEA GÜLLÜ OLAN Temizleme sütü - Celenes yüz yıkama jeli
                    Kullanıp memnun kaldığım ürünler şimdilik bunlar 🤙🏻

aykirikadin sabahları sadece suyla tıkıyorum ardından c vitamini nemlendirici ve güneş kremi. Akşam çift aşamalı temizlik ve serumlar. Bitti bu kadar 😂

aykirikadin benim koku için ayrı rutinim cilt sorunlarına gore ayrı rutinlerim var .öyle tek bakım olmaz cilde gore hareket edilir .haftada 1 full temizleyici maskeler rutinler uygularım 2 de mutlaka nemlendirici onun dısında gece maskelerim var maske cok kullanırım goz bakımını asla aksatmam. kore cilt bakımı rutinine benziyor benim rutinlerim.güzel kokmak için ayrı sırlarım rutinim var.vücut bakımı da asla aksatmam bir kere neredeyse hergün sabahları full masaj yaparım enerjim yükseliyor hemde parlak cildin bir adımı.her aksam mutlaka nemlendiririm cildim vücudum tok yumusak ve parlak olmalı.kuru fırça yıllardır yaparım fakat yüzüme kese fırca kaba peelingler asla kullanmam hatta kimyasal peeling kullanırım ıslak mendil falan asla sürmem yüzüme, cildime bebek gibi davranıyorum ne kadar narin davranırsanız ilerde o kadar narin kusursuz cildiniz olur.el ayak bakımı zaten mutlaka çoğu aksamları maskelerle uyurum.dişlerimi günde 3 fırçalıyorum ben onun dısında cantamda hep temizleme suları olur onunla kahve gibi seyler yer içersem mutlaka temizlerm nerde olursam olayım.diş maskeleri de kullanıyorum.geceden ütümü herseyimi yaparım çantamda lekeler için mendiller falan var ve yedek üstüm hep olur jilet tertemiz goruntu olmalı.takılarımı özellikle küpelerimi asla dezenfekte etmeden koymam yerine.benim uzar gider. ananem bana seni mendille citilesem o kataloglardaki kokular gibi oksadıkca parfüm kokusu gelir baska bisey cıkmaz senden der dkdkd