aykirikadin 2 bebekli anne olarak ❤️
Günlük yüz temizleme Jeli+nemlendirici akşamları haftada 3 kez olacak şekilde lekelerim için arbutin serum kullanıyorum henüz faydasını görmedim ama görmeyi umuyorum 😅 saç kremi + vücut losyonu kullanıyorum .
Bakmayın çoğu zaman dişlerimi fırçalamaya üşenip yatiyorum 🥴

aykirikadin şu sıralar pek fazla bakım yapamıyorum kendime ama, gıdaları kullanarak maske falan yapmayı çok seviyorum çok doğal 😂 bide duştayken yüzüme kese muhakkak yaparım ölü deriyi güzel çıkarıyor, gene duştayken el ayak peeleng yapıyorum, işte böle böle güzel olmaya çalışıyorum 😂😂

Etipetito bebek pudrasının üzerine birazcık limon sık, krem gibi sür, kuruyana kadar beklet sonra yıka daha Beyaz ve daha temiz bir cilt görüceksin☺️

Balın içine Bi kaç damla limon sık, sür yüzüne 15 dakika sonra yıka mis gibi parlayan bir cilt 😍

1 çay kaşığı balın içine 1,2 çay kaşığı toz şeker koy dudaklara peeling gibi sür, eşinin öpmeye doyamadığım duduşlar😍😂

aykirikadin
        Saçlarım için -OGX (Hindistan cevizli set)
        Yüz yıkama için NİVEA GÜLLÜ OLAN Temizleme sütü - Celenes yüz yıkama jeli
        Kullanıp memnun kaldığım ürünler şimdilik bunlar 🤙🏻

aykirikadin sabahları sadece suyla tıkıyorum ardından c vitamini nemlendirici ve güneş kremi. Akşam çift aşamalı temizlik ve serumlar. Bitti bu kadar 😂

aykirikadin benim koku için ayrı rutinim cilt sorunlarına gore ayrı rutinlerim var .öyle tek bakım olmaz cilde gore hareket edilir .haftada 1 full temizleyici maskeler rutinler uygularım 2 de mutlaka nemlendirici onun dısında gece maskelerim var maske cok kullanırım goz bakımını asla aksatmam. kore cilt bakımı rutinine benziyor benim rutinlerim.güzel kokmak için ayrı sırlarım rutinim var.vücut bakımı da asla aksatmam bir kere neredeyse hergün sabahları full masaj yaparım enerjim yükseliyor hemde parlak cildin bir adımı.her aksam mutlaka nemlendiririm cildim vücudum tok yumusak ve parlak olmalı.kuru fırça yıllardır yaparım fakat yüzüme kese fırca kaba peelingler asla kullanmam hatta kimyasal peeling kullanırım ıslak mendil falan asla sürmem yüzüme, cildime bebek gibi davranıyorum ne kadar narin davranırsanız ilerde o kadar narin kusursuz cildiniz olur.el ayak bakımı zaten mutlaka çoğu aksamları maskelerle uyurum.dişlerimi günde 3 fırçalıyorum ben onun dısında cantamda hep temizleme suları olur onunla kahve gibi seyler yer içersem mutlaka temizlerm nerde olursam olayım.diş maskeleri de kullanıyorum.geceden ütümü herseyimi yaparım çantamda lekeler için mendiller falan var ve yedek üstüm hep olur jilet tertemiz goruntu olmalı.takılarımı özellikle küpelerimi asla dezenfekte etmeden koymam yerine.benim uzar gider. ananem bana seni mendille citilesem o kataloglardaki kokular gibi oksadıkca parfüm kokusu gelir baska bisey cıkmaz senden der dkdkd

Ask_hosmus estagfurullah😘sizde yapın size zararı olmayan seyleri alın hemen😂valla ben yararlı seyler okusam hemen alırım o tavsiyeleri. bir kere geldik dünyaya. Sakın bebek demee😂 bizimkilerinde var var ve bana bunu diyenlerin cogu kocam için hazırlanmak istiyorum gecelik bakım onerisi postu acıyor. yani isteyen herseyi yapar enerji bulur

aykirikadin Valla açıkçası yaptığım tek şey yüzümü yikamak bazen dove sabunla yıkıyorum ve dişlerimi fırçalamak ayda bir kere de kuaföre kaş bıyık için gitmek bu kadar 😂😂

Yaaa canımsın.🌸 Çok güzel bilgili bir post olmuş öncelikle 👏🏻
                  Öncelikle ciltten başlayayım cild bakımına gidiyorum devamlı olarak, benim cildim de hiç bir şey yok denilecek kadar az, bende sivilce çıkmaz.🤷🏻‍♀️ Varsa bir gunes lekesi vardır. cilt bakımını da burun kenarlarinda biriken siyah noktalarını sevmediğim için arada bir gidiyorum. Vee çok çok memnunum. Onun dışında kendim neler yapıyorum ; Dove sabunum olmazsa olmazımm. Her gece muhakkak yüzümü sadece dove sabunu ile yıkarım. Göz altı için hicbirsey kullanmıyorum. Çünkü hiç bir kırışıklık veya başka bir rahatsız edici özellik yok, o yüzden erken olduğunu düşündüğüm için birşey uygulamıyorum. Dudaklarım için dolgu yaptırdım. 🙈 Vee beğendim ama bir daha yaptırmam heralde hevesimi aldım çünkü 🤭 onun harici libbalım vardır çantamda sürekli taşıdığım cafede arabada sürekli onu sürerim.🙈 Vee ruj sevmeyi de ayrıca çok severim. Kirpiklerim için her hece olmasa da 2 gece de bir kas ve kirpik serumum var. Şu aralar yapamıyorum çünkü ipek kirpik yaptırdım. İnşallah süresi bitince bakıma devam. 💪🏻 Saçlarım için saçlarım benim koyu siyah uzun, ve ben bu annelik sürecimde biraz değişiklik istediğim için boyattım, saç serumu keratin özlü şampuan saç kremi kullanıyorum. Pantene saç yağı ve Argan yağı bu iki yağdan asla başka kullanmiyorum. Yumusacik oluyor. Çok seviyorummm.🌸 Banyodan sonra Buram buramm kokmak.🧡 Vücudum için zaten lazerliyim. 🤭 Makyaj yaparım. Ama çok abartı değil ben çok abartı makyajı sevmiyorum. Yüzünde doğal duracak şekilde seviyorum. Bakımlı görünecek kadar. 🤗 Dişlerimi malesef her gece fircalayamıyorum.🙈 Aslında alışkanlık haline getirsem çok iyi olucak belki getiririm kızımla beraber 🤗 ama 2 günde bir muhakkak fırçalarım. 👌🏻 Tırnaklarım için. Asla cırt ojeleri sevmiyorum ve kullanamıyorum. Daha çok soft. Kahverengi çok acik pudra renginde ve french. Genellikle hep french kullanırım. Vee tirnaklarimi bazen kahvenin telvesi ile bazen de trendyoldan aldığım peeling ile her gece sürerim.. bazen o 1.5 gün gidiyor. O yuzden tirnaklarimin sertliğine göre hareket ediyorum. Vee özellikle vücudum için her duştan sonra dalinin bebe yağını kullanıyorum..🌸 vücut spreylerim var. Ama öyle markalı değil selinbeaty heralde yanlış hatırlamıyorsam. Onun ışıl ışıltili olanını sürüyorum boyunlarıma kokusu kalıcı hem simli olusu hemde kokusunu çok beğeniyorum diğerlerini de sıkıyorum 3 4 ayrı çeşit olarak var ama en beğendiğimi soyledimm.🤗 Deotak kesinlikle kullanmalısın . Çok severek kullandığım tek ürün .👌🏻 Aklıma gelen yaptıklarım bu kadar. 🤷🏻‍♀️

aykirikadin Saçlarıma arada hakiki zeytin yağ sürüyorum zaten sampuanımda zeytin yağlı ıssırganlı,Ellerime vaselin marka vazelin kullaniyorum kışın kullanıyorum yoğunluk çünkü kışın daha çok kuruyor.Bence vazelin normal kremden daha çok nemlendiriyor cildi👌Öyle yaptiğım aman aman rutin bakımlarım yok malesef canım ya🙇‍♀️İşte dişlerimi düzenli fırcalamaya özen gösteririm,ağda olarak vivet sir ağda kullanıyorum pembesini.Aldığım yerleri yumuşacık yapıyor bebek poposu gibi😍😉Sadece yüzüm için dove sabun kullanıyorum arada keçi sütlü sabunlarda kullanırım.Duşta kese kullanıyorum.Makyajda pek yapmam abartı makyajdan hep nefret etmişimdir bi gözüme eyeliner çekerim bi rimel sürerim yeterli olur çevremdende tam not alırım✔Yani bukadar fazla bakıma rutine vakit ayiramıyorum kuzum mağlum iki bebe var.Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum diyelim

Bsrkaya bakımla ilgilenmen beni ayrı cekti 🤩yalnız sabun cok zararlı onu söylemek istedim birde goz bakımına baslamalısın bence zaten kırısıklık vs olmaması acısından kullanılır yoksa olduktan sonra kullansan faydası yok .erken diye düşünme gec olunca da donusu yok, anca profesyonel yardım gecirir fakat o bile gecici