aykirikadin şimdiki beni değil de eski Benin rutinini kısaca anlatayım:
Benim cildim çok temiz. O yüzden çok fazla müdahale etmem. Siyah noktam bile yok denecek kadar az. Sadece ara ara alerjik problemlerim oluyor.
Yüzüme sabun kesinlikle kullanmam. Yüz yıkama jelleriyle temizlerim. Ama her ürün bana iyi gelmediği için çok fazla değiştiremem de. İyi gelen markayla devam ediyorum genelde. Sonra nemlendiririm.
Makyaj öncesi yine arındırır ve öyle makyajımı yaparım. Günlük makyajda fondöten çok nadir kullanırım. Onun harici her gün nemlendirici sürerim. Allık vs. süreceksem ve fondöten kullanmak istemiyorsam direkt nemlendirdikten sonra sürerim.
Dudaklarım için balm kullanırım ve ruj olarak pastelin mat tonlarını tercih ederim. (Alışkanlıklarımdan kolay kolay kopamam.)

Uzun, gür saçlarım var. Önceden her gün düzleştirirdim ama yine de kırığım olmazdı. Hala da öyle. Ben saç diplerime elsevenin bir ürünü var . Onu kullanıyorum. Saç uçlarıma krem kullanıyorum kurumasın diye. Bu kadar.
Ellerime gelince nemlendirici kullanıyorum. Ellerimi hiç sevmem 😂 kucucuk küt parmaklarım var. Ona bir şey yapmak içimden gelmiyor .
Duşta ben kese tercih edenlerdenim. Bana iyi geliyor 😂

aykirikadin yorumları okudum da ben hiçbir şey yapmıyormuşum ya 🤣 utandım kendimden vallahi 🤣 hemen bakımlara başlıyorum🤣 yüzüm gözüm kırışınca bugün aklıma gelicek kesin 🤣

Peridenin Kızları çok bakımlı olduklarını gördük.
      Etiklet yapamadıklarımı kusura bakmasınlar..
      sizlerde fikirlerinizi söylerseniz burda herkes bir faydasını görür ve size dua eder..

Popy_ evet canım haklısın 😀 peki önerebiliceğin yüz yıkama jeli varmı

Uykulupingue Güzel postlar hep olur peridede ,yeterki peride bize destek olsun:)
        Uny şampuan phsın baktınmı merak ettim..
        Güzel koku için bende takip edecem…

Popy_ 2 bebekli anne için bakımın çok güzel tebrikler kuuzm..