Güzellik rutinlerimiz
- Düzenlendi
Rouge Ya neden beğenmeyim 😂 hala sorularım bitmedi sadece 😂 bir de ben bayan tevsiye vermiş ya yüz temizleme jeli falan aslında öyle gözüm çarptı da ona yazdım sanada soracaklarım bitmemişti zaten 😅
YalanSevmemBilesiin 😂😂oyle de olabilirdi herkesin cilt bakımı anlayısı farklı ama ben sana cildinin nem dengesi bozulmus dedm mesela düz bir jel kullan birde nemlendirici baska bisey yapma cildin düzelene kadar sonra cilt tipini anlarsın düzelince dedim sen arkadasa yine cilt tipimi nasıl anlicam dedigin için öyle sandım.yada sana nasıl jeller kullanman gerektiğini söyledim yine onu sormussun ondan. bu arada @Popy_ aşırı düşünceli tatlı bir kadın bastan beri hep birine oneri verirken dikkat ettigini gordum kimseye yanlıs bisey onermek istemiyor zarar gelsin istemiyor bunu farkettim ve ona zarar veren seyleri insanlara soyluyor onlarda yasamasın diye ama burda cok kişi kendi memnun kaldığı ürünleri öneriyor sen onları denesen hepten cildini mahvedersin cünkü kimse bilmiyor senin cilt sorununu. dikkatli olmanda fayda var
- Düzenlendi
Popy_ ❤️biliyorum keske herkes senin gibi olsa🥲❤️bazıları var ona bisey söylüyorum gidiyor kendi yapıyormus gibi ona yada baskasına tavsiye ettigimi kopyalıyor ama hic uygulamıyor biliyorum cünkü daha once onunla konusmus oluyorum bana söylüyor neler yaptığını ve yorumlarda tavsiye verirken görüyorum mesela hayretle izliyorum sesimi çıkarmıyorum.yani böylesi bile var duyduğunu tavsiye eden kendi yapıyor gibi ..dikkat etmek lazım hem cildimize hem paramıza yazık oluyor
YalanSevmemBilesiin riske atmamak adına bir dermatologa gorunseniz onlar yardımcı olurlar. Kullandığınız ürünler cildinizin ph ini da bozmuş olabilir. Yüzünüzü jelsiz sadece suyla yıkadiniz değil mi
YalanSevmemBilesiin aslında popy hanım size atmış linkteki uygulamadan belli olur
aykirikadin temel temizlikleri dışında biley yapmıyorum 😅
YalanSevmemBilesiin açıkcası farmasi ürünlerine pek güvenmiyorum. Benim cildime hiç iyi gelmiyor. Benim sadece T bölgesi yağlıdır. Bir gün arkadaşımda missha ürünlerini gördüm. Gittiğim bakım merkezi de anna gaspi marka kullanıyodu anna gaspi el değiştirdi ikisi de kore markası. Kozmetik ve cilt temizleme için bazı kore markaları çok bilindiktir. O yüzden denedim sadece bir sefer peelingti. Memnun kalınca popüler çoğu ürünleri aldım özellikle temizleme ürünlerini. Sivilce yapması ürünü nasıl uyguladığınızla da ilgili olabilir. Arkadaşıma 2 sefer uygulama yaptım. İkisinde de çok mutluydu. Elimdeki ürün benim için fazlaydı paylaştım. Bir defa kendisi uygulamış sivilce yaptı yazdı.
buzdankalpler misshayı ben de çok seviyorum
Ask_hosmus Canım sormayı unuttum bu bebek pudrası ve limonla yapılan maskeyi kaç günde bir yapabilirim hergün yapsam olurmu bide kaç dk beklemesi gerek
Etipetito ben haftada 2,3 kere yapıyordum, kuruyana kadar bekle canım sonra soğuk suyla yıka, yaptın mı hiç beğendin mi 😂
Ask_hosmus yok tam bilgi almadan yapmak istemedim 😂
Ozaman bir gün yapar birgün yapmam öyle yapayım eniyisi
Ask_hosmus Kız varsa başka şeyler paylaş benimle doğal maskeler fln😀
Etipetito ben çok beğeniyorum çok güzel temizliyor 😍
Etipetito var olmaz mı😂 ama bana olan sana alerji yapabilir😪😂
Ask_hosmus INŞALLAH bende memnun kalırım 😊🥰
Etipetito bak profilimde bakıma ilgili post açmıştım kendimce bişeyler yazmıştım, kızlarda yazmıştı bişeyler istersen bak 😘