buzdankalpler evet oydu sanırım hatta the body shop markasınınkine benziyor ona da muadil o da cok iyi
Güzellik rutinlerimiz
buzdankalpler baktım suan da yok gorursem sana da haber veririm hep yok birde onun sac maskesi vardı sarı o da mü kem mel di benim saçımla aşırı anlastı teyzemin sacını bir kendine getirdi ki etkisi coktu o da hep yok ama geldigi oluyor
Rouge yaa canımsın 🥰 yves rosher in hiçbir ürünü zararlı gelmedi. Bahsettiğin üründen de memnun kalacağıma eminim. Görürsem mutlaka alırım bahsettiğin ürünü denemek için can atıyorum şuanda. Yılda bir stok yapardım bekarlığımda bir mağazadan çalışanlar tanırdı 🫣
Rouge beklemedeyim 🤗 aklıma düşürdün sık sık bakarım artık 😍
buzdankalpler ayy sende bizdensin yasasın dkddk canım benim 🥰ben direk calısanlarla arkadas oluyorm herseyi haberdar ediyorlar dkdk hep takipteyim böyle seyleri sana da haber veririm Türkiyedekileri ediyorum bu arada aklımdasınn
Kızlar.Tırnak kütikülü yağı kullanan varmı.
Licape çay ağacı yüz temizleme jeli, c vitamini güneş kremi akşam çift aşamalı temizlik ardından niacinamide ve ya arbutin
Haftada iki kere The purest Solution enzim peeling
Fiddy metodu veya salisilik asitle yüzümü silerim ve yüz masajı mutlaka yaparım kırışıklıklarin oluşmaması için..
Günde 3 defa da diş fircalanacak 🤣
Tırnak etlerimi kabin içinde yumuşatıp etlerini keserim, ardından ellerime kremle nem bombası yapıp eldiven giyiyorum aşırı kuru bir cildim var çünkü ✋🥵
YalanSevmemBilesiin canim nerdesin.geldin gittin.
momsgirl Kuzum gelmiyorsun artık.arada gel.
Loli Canım nerdesin. Gelemeyinleri merak ediyorum.iyisin inşaallah
aykirikadin Kızım anaokuluna başladı biraz yoğundum teşekkür ederim 🥰
momsgirl hoşgeldin gel gel biliyorum.yoğun herkes ama yinede merak ediyor insan.
Bakıyorum çoğu gelip bakıp birşey yazmadan giderler.
Peridenin kutsal aile bağına uymaz:)
aykirikadin Evet bayağı durgun :)