Arkadaşlar, her cinsellik sonrası özellikle bir kaç gün böyle aşırı çişim varmış gibi oluyor ama tuvalete gidiyorum aşırı yapamıyorum 😑
Var ama yok gibi bir durum içine düşüyorum ve aşırı rahatsız edici.Günlerce şişiyorum resmen o çiş yüzünden.
Neden olur niçin olur,
Cinsellik sonrası çiş
Nazlicaan valla canım anlatmana bakılacak olursa enfeksiyon gibi görünüyor çünkü bi ara aynı şey bende de vardı ordan biliyorum
Bi kadın doğuma görün istersen
Nazlicaan sormak istediğim bir soru genelde ilişki sonrası bende de oluyo 🤔
Gurbetgelini_ Yaa 😑 Ama ilişki sonrası bir kaç gün olur genelde, diğer zamanlar normal. Teşekkür ederim yine de gözükürüm
Ask_hosmus Tuvalet zorlanma olayı mı ?
Nazlicaan Muhtemelen enfeksiyon aynı durum bende de vardı
Nazlicaan evet yaa çok zorlanıyorum yapamıyorum yani
Nazlicaan İlişkide boşalamadığın zaman mı oluyor acaba
Tuvaletin varken ilişki yaşadığında bence baskı olduğu için az bile olsa çok gibi hissediyosun.Bendede oluyo tuvaletim varken ilişkiye girince
Nazlicaan Birde tuvalatini tamamen yapıp oyle ilişkiye gir canım.Benim aklıma direk enfeksiyon geldi.Cünkü idrar yolu enfeksiyonu olduğumuz zaman tam bosaltamayız mesanemizi ve surekli çişimiz var gibi hissederiz
rafadanyumurta Ah ya, geçmiş olsun size de. Doktora gideyim en iyisi. Teşekkürler
Ask_hosmus 😑 bir arkadaşım sinirlerle alakalı oldugunu söyledi belki ondandır. Hassasiyet olabiliyormuş
Uyuyankoala Hayır, özellikle uzun sürünce yaşıyorum
Yasak_elma Teşekkür ederiz, evet bir kaç arkadas daha aynısını söylemiş. Doktora danısacagım
- Düzenlendi
Nazlicaan sistit oluyorsun ( idrar yolu enfeksiyonu yani ) ilişkiden sonra temizlik yıkama felan ic camasırına dikkat et , bol su ic eger enfeksiyon olusursa o idrar yolunun temizlenmesine yrdımcı olur , sürtünme felan durumunda esindende enfeksiyon kapabilirsin yada elle mudahale durumundada sen durumlara göre temizlik olayına dikkat et derim