Arkadaşlar, her cinsellik sonrası özellikle bir kaç gün böyle aşırı çişim varmış gibi oluyor ama tuvalete gidiyorum aşırı yapamıyorum 😑
Var ama yok gibi bir durum içine düşüyorum ve aşırı rahatsız edici.Günlerce şişiyorum resmen o çiş yüzünden.
Neden olur niçin olur,

Nazlicaan valla canım anlatmana bakılacak olursa enfeksiyon gibi görünüyor çünkü bi ara aynı şey bende de vardı ordan biliyorum
    Bi kadın doğuma görün istersen

Gurbetgelini_ Yaa 😑 Ama ilişki sonrası bir kaç gün olur genelde, diğer zamanlar normal. Teşekkür ederim yine de gözükürüm

Tuvaletin varken ilişki yaşadığında bence baskı olduğu için az bile olsa çok gibi hissediyosun.Bendede oluyo tuvaletim varken ilişkiye girince

Nazlicaan Birde tuvalatini tamamen yapıp oyle ilişkiye gir canım.Benim aklıma direk enfeksiyon geldi.Cünkü idrar yolu enfeksiyonu olduğumuz zaman tam bosaltamayız mesanemizi ve surekli çişimiz var gibi hissederiz

Nazlicaan bende de oluyo hatta ilişkiyi yarıda bırakıyorum tuvalete gidecem diye pisikoloji bir sy her halde
          Gidiyo rum yok bir şey ama yanma oluyo 😐

Ask_hosmus 😑 bir arkadaşım sinirlerle alakalı oldugunu söyledi belki ondandır. Hassasiyet olabiliyormuş

Ddimassh Tuvaletim varken ilişki yaşamam. Sonrasında işte bir kaç gün çiş konusunda zorlanırım😑

Sehoo Herkes farklı demek, benim o an gelmiyor, sonrası🤷🏻‍♀️

Nazlicaan sistit oluyorsun ( idrar yolu enfeksiyonu yani ) ilişkiden sonra temizlik yıkama felan ic camasırına dikkat et , bol su ic eger enfeksiyon olusursa o idrar yolunun temizlenmesine yrdımcı olur , sürtünme felan durumunda esindende enfeksiyon kapabilirsin yada elle mudahale durumundada sen durumlara göre temizlik olayına dikkat et derim