gshande Adelin biliyorum elde olan bir sey olmadığı için psikolojik bir rahatsızlık, işte bende ucundan döndüm bu rahatsızlığın. Annenizde de varsa bu durum hayatınıza daha da engel teşkil etmeye başlamadan ufak bir yardım alsanız daha iyi hissedersiniz
Adelin gshande teşekkürler canm evet bu annemdede var hatta o daha aşırıydı peynir heç sevmez mesela küşükken biz yediğimizde uzak ondan uzak durmamızı söylerdi koktuğunu söylerdi ve hatta dayak yediğimiz bile oldi skdkdk😅şuan bende böyle ekmek zeytin peynir yiyemiyorum anca böyle kaşar falan tostta veya börek içinde
gshande Adelin eyvah eyvah zor Bi dönem olmuş inşallah normale döner her şey yardım almayı ihmal etmeyin. Peki sizin yanınızda cocugunuz ya da başkası yiyince rahatsiz oluyor musunuz
Bsrkaya Adelin yok canım bu titizlik değil hastalık. Titizlik bu şekilde olmuyor. Seninki hastalık boyutuna gitmiş ve bu çok kötü. 😑
Popy_ Adelin ay böyle teşhis olmaz tabi bende bi ara netten depresyon u araştırma yaparken ağır depresif bozukluk çıktı testte 🥲 ağır depresyon a girmişim haberim yok 🤦🏻♀️
Rouge Adelin ben rahatsız olmuyorum ya biri gelse yada ben gitsem hic umrumda olmuyor evin dağılması falan da sorun degil benim için benim zorum kendimle sanırım dkdkd hatırlarsan sana mandilana temiz demiştim şimdi anladın mı nedenini dkdk ben düşünmüyorum nasıl topladıklarını da kimler dokunmuştur hep toz gelmiştir diye düsünüyorum iyice yıkamadan asla
Adelin gshande teşekkür ederim canm bebeğim daha 17 aylık ve süt alerjisi olduğu işin maalesef yemiyo eşimde süt ürünleri yemiyo oda ben gibi bi börek pizza gibi şeylerde yiyo😅
gshande Adelin o zaman sansliymissiniz 🙂 yine de bu durumu ihmal etmemenizi tavsiye ederim daha rahat daha sağlıklı bir hayat yaşıyorsunuz inanin
Papatyagelin01 Adelin Beni yanlış anlamayın ama benim yengemde böyleydi doktor obk teşhisi koydu bence bir görünün derim titizlikten öte sizinkisi bence 😇
Papatyagelin01 Adelin psikiyatri ilgileniyor yani yengem ona gitmişti onda da okb var ama sadece temizlik konusunda şişe şişe deterjan alır misafirden sonra perdelere kadar yıkar herşeyi kendinden başka herkesi herşeyi pis sanar birinin dokunduğu şeye asla elini yıkamadan dokunmaz yani normal bişey değil onunki hepimiz evimizi temizliyoruz ama kendimizi yıpratacak takıntı haline getirecek kadar değil belki sizinki yengem kadar değildir
Adelin Papatyagelin01 ya o kadarda değil😅ama normal insana göre fazla bundan başka sorunlarımda var herşeyi aşırı düşünüp kafama takarım hatta ağlarım ,uyku bozukluğu ,geçmeyen göz seirme ,sivri şeylere bakamama ve,s bu böyle say say bitmez🤷🏻♀️
Papatyagelin01 Adelin Bizimkindeki anormal derecede takıntı yani savaşa gider gibi deterjan stoklamaya gerek yok bende indirimde falan alıyorum ama bundaki çok farklı bişey aşırı takıntı