Merhaba kızlar size şu düştüğüm hali bi anlatmak istedim herkes mi böyle yoksa benmi hastayım normalde yaşadığımız şehirde pek akrabamız yok eşimin ailesi kendi ailem çok uzakta oturuyorlar, Burdada eş dost arkadaş işte onlarlada küçük bebeğim olduğu için çoğu zaman dışarda buluşuruz neyse şu 4 gündür kayınpederim bize geldi kalıcak bi süre daha ,kendime hakim olamıyorum tek onun yüzünden değil başka birisi olsa bile bu böyle ama onun üzerinden örnek söylüyorum işte kapı kolu ,masa ,sandalye v,s ne olursa işte onun dokunacağı herşeye elim değdiğinde hemen yıkamam lazım yoksa çıldırırım yıkayıp koyduğum bana ait olan bardakta bile su içerken tekrar yıkıyorum, yemek beraber yiyemiyoruz onlar yerken ben bebeğimi yediriyorumki onlarla oturmuyim çünki ortadaki herşeye kendi çatalıyla girişiyorlar bende midem almıyor kaç gündür doğru dürüst yemek yemiyorum ya mesela sandalyeyi çekip oturacaksam önce sandalyeyi çekiyorum sonra elimi yıkayıp gelip oturuyorum bebeğimi bile öpemiyorum o öpüyor diye ,her wc - banyo çıkışı ardından girip domestosla falan yıkıyorum 😔 titiz olduğumuda belirttim bana o kötü bir şey öyle olma falan diyo hastalık gibiymiş😒