Kizlar biraz uzun olacak ama icimi dokmek ve fikrinizi almak istedim hakkinizi helal edin simdiden. Esim normalde cok iyi, anlayisli, dusunceli biridir ama bazen gercekten beni asiri sasirtiyor. Babam 2,5 sene kanser hastasiydi ve biz annem kardesim ben ailecek perisan olduk, hastane masraflari, mental ve fiziki yorgunluk derken. Babamin son 1,5 ayi hastanede gecti ve biz yanindan hic ayrilmadik. 45 gun boyunca kirli camasirlari yikamak disinda hic hastaneden ayrilmadim, psikolojim cok bozulmustu. O zaman esimle daha 1 aylik evliydik, ben babamin yaninda oldugum icin farkli sehirlerdeydik. O surecte benim psikolojimin ne kadar bozuk oldugunu fark etmeyip 2-3 gunde bir tartisma cikariyordu, her gece aglatiyordu. Babama ayri agliyordum ona ayri. O zamanlari gercekten icimde affedemiyorum tam olarak. Bugun yine konusu acildi baska bir seyden. Ben de empati yapamadigindan bahsettim. Siz ailecek hastalikla ilgili her seyi abartiyorsunuz dedi. Cumlede belki bir sey yok ama arka planda yasananlari dusununce beni gercekten uzdu. Bu surecin en yakin taniklarindan biri olarak boyle soylemesi, hatta o surecte beni daha da uzmesi falan. Bilmiyorum ben mi cok abartiyorum. Babami kaybedeli 5 ay oldu hala psikolojim duzelmis degil, belki alinganimdir. Sizin fikirlerinize ihtiyacim var

Allah yardımcın olsun benimde ablam aynı durumda 2senedir cebelleşiyoruz empati denen şey asla erkeklerde olmadığına inanıyorum başlarına gelmediği için harelde benimde eşim beni zoraki gonderir hastaneye hiç ağız tadıyla gidemem ona mu üzüleyim ablama mi uzuleyim bir kızım var 8aylikta hamileyim şuan bnde çökmüş durumdayım yanı..

Emineerol aslinda normalde boyle degil, hastaneye gonderir kendi de gelirdi o surecte. Ama kendi ailesinde hic gripten ote hastaljk gorulmedigi icin mi bilmiyorum empati yapamiyor galiba

Regina Umarım kendi ailesinde yaşayarak görmez çünkü çok zor ve yıpratıcı bir süreç yaşamayan anlamaz derler ya öyle ben düşük yapmıştım arkadaşım da çok abartıyorsun demişti görüşmeyi kestim aylarca psikolojim bozuk gezdim yaşıyordum ama ölü gibiydim bu tarz şeyler disardan görüldüğü kadar kolay değil gerçekten Rabbim acil şifalar versin inşallah 😌

Regina hastalık bu abartmasımı olur. ki vefat etmiş babanız allah rahmet eylesin.. abartılcak birşeymiş dmeekki. valla ben seni
        çok iyi anlıyorum en zor gününde sana destek olmayıp üstüne gelmiş. umarım affedersin eşini içinde kalbinde..

Regina Oncelikle basiniz sag olsun. Üzgünüm ama eşiniz normalde anlayışlı çok iyi düşünceli biri degil yazdıklarınıza göre. Babanız hastayken sürekli kavga cikarmasi normal değil. Siz ailecek her seyi abartıyorsunuz demesi de normal bir şey değil. Siz burda alınganlık yapmamissiniz buna her insan gibi kırılıp üzülmüşsünüz . Affetmeniz için bir davranışta bulunmuş gibi de görünmüyor ama bulundu mu ? Merak etmeyin bir gün sizi anlar ama yaşanılan hissiyatlar …. rabbim size sabır ve güc versin.

Regina okurken babanın durumunu merak ettim mekanı cennet olsun inşallah 🥺 kurduğu cümle çok yanlış acında çok taze çok zor zamanlardan geçmişsin erkekler empati yoksunu büyük ihtimalle ya 🤦🏻‍♀️ sen sıkma canını iyi olmaya çalış başka çare yok benim de geçen ay yanında büyüdüğüm dedem vefat etti ölüm çok acı bir gerçek insan kendine yapılanı kalp kırıklığını düşündükçe daha çok üzülüyo ama geçmiş hani elden de bişey gelmiyo sen bide bunun üstüne eşinin yaptıklarını düşündükçe iyi olamazsın şuan eşinle nasılsınız

gshande affetmem icin “haklisin, o zaman diyalogumuz o sekilde gelistigi icin oyle tepkiler verdim ozur dilerim” diyor ama icimi sogutmaya yetmiyor ki

Popy_ babamin bunlardan hic haberi olmadi, gizli gizli hastanenin yangin merdivenlerinde aglayip yanina geri dondum babamin. Senin de dedene Allah rahmet eylesin🤲🏻

Regina aminn. Allah razı olsun 🤲
                Hayatta her zaman istediğimiz gibi gitmeyebiliyo insanlar hem nankör hem acımasız Allah’a sığın hep 🌸

Regina yetmez tabi ki gerçekten pişmanlığını hissedebildiginiz an belki affedersiniz zor Bi durum.