zeynep266 inanın deliksiz iki saat uykuyu unuttum. Her dk tetikteyim zaten ben tetikte olmasam tam dalmış olduğum an rüyasında ne görüyor ise çığlık çığlığa ağlayarak uyandırmış olur. Sarılırım konuşurum kucağımda sallarım yarım saate anca sakinleşir uykuya dalar. Bende uyku falan kalmaz velhasıl. Bazen çok zorlanıyorum, gün içinde yaşam kalitem düşüyor. Bende bebekler gibi ikinci uykuya ihtiyaç duyuyorum. O sebeple sabah uyandığında mesela bir saat 1 2 olsada uykusu gelse bende bir saat uykumu alsam diyorum. Çünkü onun isteklerine yetişebilmem, tahammül edebilmem için benim de dinlenmiş olarak kızımla ilgilenmem gerekiyor. Tahammülden kastım dayanamamak değil mental anlamda uykusuz kaldığımda başım ağrır, ve ufacık ses beni rahatsız eder. Kızımın ağlayışına, masumane hatalarına yani kızılmayacak olan ufacık meselelerde asla kızarak karşılık vermek istemem. Alıştın mı diye sorarsanız bu düzene alışamadım ama onun gece bana 3 4 saat kesintisiz uyuma izni vereceği zamana kadar sabır göstermek iradeli davranmak zorundayım. Çünkü biz anneyiz 🥲🥲 umarım siz tez vakitte düzen kurarak bu durumu atlatırsınız. ☺