Adelin Popy_ evet durduranda yok maalesef jdkdjdk🥲sen bide eşimi gör bi şey aldığında asla fiyatına bakmaz
Popy_ Adelin diğer taraftan güzel bir geliriz var demek oluyor bu 😊 düşünüyorum da yokya ben veremem o kadar ben para konusunda cimriyim 🤭 bişeyi beğensem fiyatı yüksekse almam kıyamam yani 😅
Cicekliperde TombulHatun yediremedim bir buçuk saat uğraştım. Kaldırdım oturttum olmadı. Mamayla yatırıyorum şimdi. O niye yemiyor?
TombulHatun Cicekliperde ergenliğe girdi bizimki sürekli ağlama modu herşeye sinirleniyor aslında bugün yiyordu akşam yemeğinde köfteyi mıncıklama düzgün ye dedim sen misin öyle diyen başladı ağlamaya kalktı gitti 🙄
Adelin Popy_ ama bidaha bu yaşta olmuycaklar en güzelini yaşatmak istiyotum bazen o kadar üzülüyorumki küçüklük fotolarına bakarken 🥲
TombulHatun Adelin ne oluyor bu bebelere anlamıyorm ne güzel iştahlıydı benimki kaç gündür ne olduysa kandırarak yedirmeye zorluyoruz 🥲
Adelin TombulHatun vallaha canıma tak etti 🥲bi sinirli tavırlar bi bağırmalar kucağıma çıkmalar kuyruğum resmen yapıştı bana çocuğumu tanıyamıyorum artık çok relax bi bebeydi eskiden ,parmağıda hep ağzında dişden diye umuyorum uyku düzeni nanay tabi benim psikolojide 🥲
VahsiKralice Adelin vicco diye çocuk ayakkabısı markası var orta fiyatlı ve kaliteli ayakkabıları ben ilk adım ayakkabısı almıştım çok beğendim hemde ortopedik
Yasak_elma TombulHatun olur kız getir bizde kalsın biraz benimkilerle oynarlar sende bikaçgün dinlenirsin😊😊
Loli Adelin pupibebekayakkabısı yazsana intgrama orda cakma ama hani orjinal olsun demezsen bakabilirsin , orjinaline gunah valla ben kendime alırken bile icim gidiyor ki 6 ayda numaraları buyuyen bebislere suan cok 😅
YalanSevmemBilesiin buzdankalpler ayakkabı konusunda değilde kıyafet konusunda evet. Hep bir şaşkınlık yaşıyorum mağazaya girdiğimde. Ama onlıne alışverişte kuponlu alınca daha güzel fiyatlara alınabilir. Mağazadan hiç almadım o yüzden hep sitesinden yapıyorum alışveriş
Cicekliperde TombulHatun ay ben de balık küçükken ben de öyleymişim bir de sürekli ağlardım 😂 burdan kalk deşeler ağlardım