Kızlar ağlıyorum kendimi gördükçe giden bir şey mi doğum kontrol hapı kullanıyordum aldı başını gitti bu yüzden kullanmayı bıraktım ne zaman geçecek ne yapmam lazım bana yardım edin
Yardımınıza çok ihtiyacım var (selülit)
Nutella488 fırçala 😅 zayıfla , spor yap. Çok mu kötü. Bende de oldu da kilodan diye düşünüyorum
Cicekliperde çok kötü değil aslında ama evet biraz kilomda var 170 boy 80 kiloyum gider mi gerçekten işe yarar mı yani
Nutella488 ya kardeşim fırça kullanıyor ama düzenli kullanmak gerekiyormuş. Sıkılaşırsan fırçayla desteklersen gidebilir. Boyun çok iyiymiş.
Cicekliperde 54 kiloydum doğumdan sonra bi anda böyle kilo alınca üzerine bide hormon kullanmak alt üst etti resmen 😕 teşekkür ederim
Nutella488 ben de veremedim daha kilolarımı 🥲 rica ederim canım
Cicekliperde boğazımızı tutsak sana dert yanarken kucağımda cips kasesi elimde sütlü köpüklü kdkdndnd
Nutella488 ben açım kız 😂 ama cips olsa hayır demem
Cicekliperde yemek ye ayol diyette misin
Nutella488 yoo değilim. Bebem salmıyor. Babası geldi şimdi biraz güç toplayıp hazırlayacağım yemek inşallah 😂
Cicekliperde yaa 😕afiyet olsun kuşum
Nutella488 spor spor spor squat bir de bi hareket var ama adını hatırlamıyorum, ip atlama falan. Kuru fırçalama kan dolaşımını hızlandırdığı için iyi geldiği söyleniyor bende yapmaya çalışıyorum ama düzenli yaptığım söylenemez ama benim selulitim yok 🙂
Nutella488 Dogum kontrol hapı selülit yapıyor mu😱 Başlayacaktım başlamayayım o zaman, gerçi bende de var aşırı ama
Nutella488 teşekkür ederim canım 😘
gshande keşke benimde olmasa ya fırçalıyorum bende ama sporu düzenli yapmıyorum
Nazlicaan selülit ne bilmezdim yapıyor vallahi
Cicekliperde bende tam az önce selülitle ilgili post açmıştım. Hergün fırçalıyorum nemlendiriyorum ve zayıfım ama selülitlerim var🤣
Askokuskom bilemedim aşkokuşko bende de var ama az. Bir şey de yapmadım henüz 😂
Nutella488 spor çok daha etkili , nemlendirmek lazım tabi fırçalamak da ise yarar destekler. Benim hiç selülit im yoktu diyemem spor yaptım bayağı , eylul ayından beri spor yapmıyorum ama inşallah yine başlayacagim
gshande oldumu bir dönem başınıza geldi mi bu durum bide hangi sporu yapmalıyım her gün mü lütfen açar mısınız ya sıktım sizi özür dilerim ama ihtiyacım var