Libido ve burçlar 💫
Papatyagelin01 Belki de atıyor😄 Kız insan bıkar o kadar da ya , evli mi cocugu var mı, hayır cocuk varsa da zor
Mavi-_-deniz O da 1.sayılır olsun 😄
TombulHatun Orası öyle tabi ama yine de tekrar düşünün bak cinsellik önemli 1.liği de kapmıssınız 🤔
Uykulupingue Ah televizyonda maç vardı dur şimdi mi😄
Yokdahanelerrr Tövbee😄😄, postu gördükten sonra sen 💃🏻👄
Nazlicaan Boğa Burcuyum o kadar haklı ki benim için yemek yeme, su içme gibi normal ama o etkileşimi yakalayınca farklı 😅
Nazlicaan Kız kova benim eşim bende koç🙊🙈
Nazlicaan eşim akrep ben koç 🥴 eşimin tam burcuna göre bir libidosu vardır, benimse tam aksine 😂😂
Nazlicaan cinsellik önemli onda okeyiz zaten ama ne bileyim hergün hergün yapalım da olmuyor yani ölüp bitmiyoruz belki hayat şartlarından bebeden filan yeni evliyken böyle değildik 😂😂
Yasak_elma Eşin yazdıgı gibi mi cidden😄 Yoksa sen 2.ile üstesinden geliyor musun😁 Bu arada kullanıcı adın cok hoş. Yıldız konusması gibi okuyorum yazdıklarını😄😄
Uyuyankoala Boğalar hep kendilerini övüyor sende de var mı o 🤔 Kardeşim de boğa, ay boğayım boğayım diye dolanıyor😄
TombulHatun Evet ya yeni evliyken bizim pazar günleri yatak günüydü gündüz en basiti ile şimdi modumuz şey uyuyalım ya gece uyanırsa😄
Yasak_elma kız bendr koç eşimde kova aynıyız,cidden moralim bozuldu eşimi en son görünce 😂😂
TombulHatun tombulcum hergün hergün aynı yemek bile yenmiyor sana katılıyorum 😂😂 hergün yapanlara da benden 👏👏