Libidosu en yüksek burçtan en düşüğe sıralama imiiş ;

1-AKREP
Temel olarak libidoları tarafından yönetilirler, bu nedenle 1 numaralı yer onlara ayrılmıştır. Partnerleriyle yataktayken onlara taptıkları söylenir ancak bu samimiyeti onlar yönetir.
Akrepler genellikle süper seçicidir ve yüksek standartları vardır, bu nedenle layık görülmek için cinsel ve duygusal yoğunluklarına uymanız gerekir.

2-KOÇ
Eylem ve seks gezegeni Mars tarafından yönetilen Koç’un gündem konuları arasında her daim cinsellik vardır.
Seks onlar için nefes almak kadar doğaldır ve Koç burcuyla seks, partnerlerinin daha fazlasını istemesine neden olan unutulmaz, sıcak ve ateşli bir deneyimdir.

3-BOĞA
Seks yapmayı nefes almak ve yemek yemek kadar doğal görürler ve bu nedenle duyularını harekete geçiren cinsel karşılaşmaları severler. Boğalar, yataktaki diğer kişinin ihtiyaçlarını karşılamada oldukça iyidir.
Aşk gezegeni Venüs tarafından yönetilen Boğalar, tamamen şehvetli sevgi ve romantizmle ilgilidir, bu da onları kendi şefkatli yollarıyla yatakta harika kılar.

4-YENGEÇ
Çoğunlukla sadece birini gerçekten sevdiklerinde ilişkiye girerler, ancak bu bağ bir kez kurulduktan sonra size en iyi orgazmı verebilirler.
Bir Yengeç tarafından güvenilecek kadar şanslıysanız, ne kadar azgın olabileceklerine ve cinsel libidolarının ne kadar yüksek olduğunu öğrenebilirsiniz.

5-BALIK
Zodyakın hayalperesti Balık, gerçeklikten biraz kaçmalarına yardımcı olan romantik, her şeyi tüketen cinsel deneyimleri sever.
Kalpleri sizinle güvende hissediyorsa, vücutlarını sizinkiyle birleştirler ve size en romantik bir orgazm deneyimi yaşatabilirler.

6-BAŞAK
Öğrenmeye, iyileştirmeye ve bedenlerini iyileştirmeye istekli olmaları nedeniyle, Başaklar cinsel açıdan en açık burçlar arasında kabul edilir. Libidosu en yüksek burçlar listesinde alt sıralarda kalsa da başak burcu doğru ortam oluşturulduğunda tatlı bir seks canavarına dönebilir. Genellikle ön sevişmelerinin bir parçası olarak müstehcen konuşmayı severler

7-ASLAN
Nasıl cezbedeceğini, baştan çıkaracağını ve baştan çıkaracağını bilen bir partnerle birliktelerse, Aslan’ın cinsel libidosu tavan yapar.
Aslanlar ayrıca gösteriş yapmayı sevdikleri için eşlerinin egosunu nasıl güçlendireceklerini ve cinsel dürtülerini de oldukça yüksek tutacaklarını bilirler.

8-YAY
Fetihlerini sergilemekten hoşlanırlar ve onlar için seks yapmak, tüm şehvetli enerjilerini yatak odasında sonuna kadar oynamaya odakladıkları için spor yapmak gibi olabilir. Bu yüzden bir Yay ile sevişirken, işlerin garip ve canlı olacağından emin olabilirsiniz.
Genel olarak, maceracı doğaları Yay seksini vahşi bir yolculuk haline getirir - fantezileri, eğlenceli yerleri ve düzenli olarak yeni pozisyonları keşfetmek için hazırlanın.

9-İKİZLER
İkizler yatakta inanılmaz derecede şehvetli konuşmacılar olabilir. Çuvaldaki her şeye açıktırlar ve yeni her şeyi deneyeceklerdir. Bu nedenle, İkizler ile seks yaparken açık fikirli olmanız önerilir.

10-OĞLAK
Çok çalışkan, oyunbaz havaları, onları normal şeylerin dışındaki herhangi bir şeyle denemeye açık hale getiriyor ancak Oğlaklar genellikle cinsel yaşamlarını kimseyle açıkça tartışmazlar. Gizli kapılar ardında libidosu en yüksek burçlar listesini alt üst edebilirler.
Efsanevi azimleri cinsel olarak karşılığını verir çünkü dayanıklılıklarını çoğu burçtan daha uzun süre koruyabiliyorlar

11-TERAZİ
Teraziler , seks fanatiği türünden ziyade umutsuz-romantik tiptedir.
Terazi yatakta harikadır, ancak aşırı duygular yerine dengeyi hissetmeyi tercih ederler, bu nedenle cinsel dürtüleri diğer zodyak işaretlerinden daha dengelidir

12-KOVA
Genellikle kafalarının içinde çok fazla yaşarlar, bu da her zaman sekse öncelik vermemelerine, hatta çok meşgullerse libidolarını bastırmalarına neden olur ancak işler bir kez açıldığında, ortakları bir muamele için içeri girerler, çünkü aynı zamanda sıra dışı ve çarşaflar arasında açık fikirli oldukları bilinir.
Alışılmadık ve açık fikirli oldukları düşünüldüğünde, Kova, seksi eğlenceli tutacak ve her zaman yeni şeyler denemek için istekli olacaktır.

Ah..7.olmak üzdü ama sonuncu olmakta vardı, buna şükür 😄
Neyse kovalar düşünsün🤪

Nazlicaan Peki ya sondan 2. olsan ne olacaktı.
    Gerçekten romantizm seviyorum. Böyle uç şeyler falan cidden midemi bulandırıyor. Sert tavırlar ,sert konuşmalar ,saç baş çekmeler aşşırı irite ediyor beni. Tabi öylesini sevenlere saygım sonsuz 🤚 😄

Nietzsche bu tartışmayı sabitledi.

bitterdelisi24 hep bunu merak ettim bende dahil okuduklarımdan yola çıkarak akrep düşkündür diyordum hiç mi yok varmış meğer. Kasım’da doğmak yasaklansın ben kendimden eşimde benden bıktı kimse çekmesin bu yükü

Dolunayy Ayy onlardan bende nefret ediyorum, ilişki mi yaşıyorsun acı mı çekiyorsun, sopa mı yiyorsun belli değil😄

bitterdelisi24 Teşekkürler 🤍
        Haha tabi değil, ama akrep kadınından yine de her konuda korkmak lazım, 😄
        Bende o sırayı hak etmiyordum bence😁