Yokdahanelerrr hahhahaha çok tatlısın ya 😂😂 benim tercihim hep pembe şaraptan yana yani Rose ama beyaz için denediğim ve damak tadıma uyanlar
🍷Prodom sauvignon blanc 2021
🍷Sava classic 2015
🍷Doluca safir 2018
🍷Leona bloom ( yarı tatlı şarap )
Sarhoş etme etkisi bünyeye bağlı zaten saraplarin alkol oranı çok fazla değil ama kafam hemen güzel olsun istiyorsan bütün alkoller için geçerli aç karnına ve hızlı içmek anında etkisini gösteriyor ama tavsiye etmem özellikle şarap keyif içkisi yani usulünce icilmeli zaten 2 veya 3 kadehten sonra Çakır keyif oluyorsun

prensess_s cielo hafif yumuşak içimli bir sarap onu önerebilirim, ama eğer açığınız siseyi 3 4 günde bitirmezseniz sarap çöpe gidiyor haberiniz olsun. Onun dışında cin tonik önerebilirim. Soda ve limonla çok iyi gidiyor. Eğer alkolden bu denli soğumuş olmasam kesin içerdim😂

Yokdahanelerrr bu konuda Allah razı olur mu o kısmına bende pek emin olamadım 😅 bence Allah affetsin diyelim benim için daha makbule geçer 🤭♥️

@Rouge görüyor musun şarap içmediğim için Allah razı olsunu kaçırdım 😂 bu sence alkole dönmeye sebep olabilir mi jsjsjzjxjxjjxjx

Okyanusunkalbi hahahah vallahi yapmıyor bir şişe içtim sanki su içmişim gibiydi insan biraz da Çakır keyfi olmaz mı birde ilk icişimdi şarap da ama olmadım😂

prensess_s 2 kadeh eşlik et ben 1 şişe bitirdim sabah kendimi bornozla buldum yatakta allahim eşim bir anlattı beni neler yapmışım o gece rezillik 🤣 oxman bebek yoktu tabi