İlk kez eşim ile deneyeceğim doğum günümde alacak bir buçuk yaşında kızım erken uyuyor bende eşim teklif etti reddetmedim özel bir gece olsun istiyorum ilk kez denicem acaba içebilir miyim daha önce içen beni bilgilendirebilirmi lütfen güzel kızlarımmm ❤️😘
Şarapp içen var mı
prensess_s Çok eskiden öyle meraktan içmiştim .. İğrenç bir deneyimdi benim için.
Dolunayy yaa gerçekten mi 😦
prensess_s denemeden bilemezsin 😉 ilk kez içeceğin için daha çok beyaz yada rose şarap tercih edebilirsin onlar daha yumuşak içimli oluyor muhakkak tok karnına iç yoksa çabuk çarpar seni yanında ek bir atıştırma tabağı yap yavaş iç direk yutma tadını almaya çalış kimisi müptelası kimisi ağzına koymaz bu senin damak zevkine göre belli olur gecenin tadını çıkarmaya bak 🤗
prensess_s yavaş iç Hızlı içtiğinde ilk başta bişey yokmuş gibi geliyor sonra olanlar oluyor 🤣
prensess_s ilk kez içeceğin için zaten eşin daha yumuşak içimli seçecektir ama yinede tadını alarak içmeyi dene,herhangi bi içecek gibi peş peşe hızlı şekilde içme daha önce kullanmadigin icin seni daha cabuk etkiler kadeh sayisini cok arttirma keyfine yavas ic.tadina gelirsekte ben sarap pek sevemedim,neredeyse her cesidini denedim ama tadi hc bana gore degil.ictigim seyden ben zevk almam lazimki keyfini cikarayim,sampanya olsun sarap olsun uzak duruyorum,viski bana daha cazip geliyo.tabi rakının yerini hic biri tutmazda😄
prensess_s keyfli içersen seveceksin bence içmesi.keyifli
Okyanusunkalbi şarap sarhoş yapmıyor ki yani beni yapmıyor anca votka rakı viski ikinci bardaktan sonra oda 😂
prensess_s çok severim çok da içerim. Benim bünye alışık olduğu için tek başıma bir buçuk litre ligi de bitirdiğimi çok bilirim. Yani da muttlaka işli peynir, yeşil elma üzerine tarçın ya da türk kahvesi serpistir. Bir de üzüm çok yakışır. Kuru et de olabilir. Beyaz veya rose icmeni tavsiye ederim. Bir de yavaş git hızlı içince güzel çarpıyor 🥲 iki kadeh ile bence mayhoşluğu yakayabilirsin. Bir de gerçekten şarap ile özel bi gece çok yakışıyor deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız 🥰🥰
prensess_s beyaz şarabın tadına bir türlü alışamadım kırmızı şarap böyle mayhoş bir tadı var eşim söylemişti istersen içine gazoz koyabilirsin diye o zaman da tadı meyve suyuna benzemisti ben 2 kadeh sonra eşimi çift gördüm alışık değildim o zaman 😅 uzun zaman oldu icmeyeli 1.5 yaşında oğlum var evde içmek istemiyorum özel bir gün olursa neden olmasın 🤩
- Düzenlendi
Okyanusunkalbi kız bin tane beyaz şarap markası ver sana zahmet kapı koluna masa ayagina analtir gibi anlatır mısın. Mesela marka kaclik almalıyız ve sarhoş eder mi kac kadehte gider kafa ve ne zaman düzeliriz
- Düzenlendi
prensess_s kırmızı şarabı denedim ilk kez şarap denemiştim sevemedim ben kırmızı olanı diğerleri hakkında bir şey diyemiyorum. Viski yada vodka daha güzel olabilir sizin için meyve suyu,enerji içeceği ile karıştırılıyor çünkü sek istersen sekte içebilirsin
prensess_s bu posta @Nietzsche hanımefendiyi davet ediyorum. Lütfen şarap konusunu masa ayagina kapı koluna anlatır gibi anlatır mısın.
Yokdahanelerrr şarap kullanmıyorum. Hatta komple alkolü bıraktım . Şarap deneyimlerim hep kötü sonuçlanmıştı, bana göre iğrenç bir tadı var . Şarap romantik diye seçiliyor ama tadı berbat . Ben olsam özel geceye yumuşak içimli viski seçerdim.
Nietzsche dur bide viski bakayım
Yokdahanelerrr bak bakalım karar verirsen isim önerrim
Nietzsche kız abooov bunlar cok pahali bir gece için çeyrek bozdurmak ve basimı kapıya vurup kafayı bulmak arasında gidip geliyorum. Allah affetsin
Yokdahanelerrr hahahhaah evet pahalıdır viski ama su gibi içmezsen 1 gecede bitmez o şişe. 2 kez içersiniz 😂😂
Nietzsche dur gidem de çeyrek bozduram 😂
Yokdahanelerrr 😂😂😂😂😂 ayran için boşver ,içip napacaksınız hem