Ask_hosmus Peride Ailemle birlikte ❤️ Sağlıklı👩⚕️ Mutluluk dolu😇 Bolca para🤑 Bir yıl değil, Yıllar diliyorum 🌸 Ve bunları yaşamamız için Ülkemin emin ellerde olmasını, ülkece hakkımızda hayırlısını diliyorum ❤️
Kuzulkurt Etipetito işte şimdi yılbaşı olduğunu anlıyorum bizim buranın havası hiç yılbaşı havası değildi 🥹😂
Gardenya @Peride Önce sağlık, mutluluk olsun. Sevdiklerim hep hayatımda olsun. Hedeflerimi ve hayallerimi gerçekleştirdiğim güzel bir yıl olsun. Herkesin yeni yılı kutlu olsun 🥂🎄💕
Mavi-_-deniz Kuzulkurt perideden çıkıp eşime bakınca bile üzerine karlar yağıyormuş gibi görüyorum inşallah gözlerim bozulmaz😂😂
gshande Peride ülkece birlik olabildiğimiz hemen sinirlenip alevlenmek yerine anlamaya çalışan kutuplasma olayini geride birakan bir toplum olabildigimiz yılın Başlangıcı olsun 2023. Herkese sağlık bol huzur sevgi umut ve tüm dualarının dilekleriniz kabul olduğu bir yıl diliyorum. Mutlu yıllar peride ailesi 🥰 Karlar çok tatli olmuş 🙂
Etipetito Mavi-_-deniz Benimde öyle oldu o karlar aşağı inene kadar takip ediyorum gözlerim heryerde kar tanesi görüyor 😂😂