Uykulupingue Evlilik ilerledikçe sevgi azalmaz. Ama sevginin şekli değişebilir. Yani her dakika seni seviyorum demek yerine insan sevgisini başka bir şekilde gösterebilir. Arada küçük süprizler ile olağanın dışına çıkarak o sevgiyi taçlandırabilir.🌿
Cinselliğin ise kontrolsüz olmaktan çıkıp evlilik ilerledikçe daha çok düzene gireceğini düşünüyorum. Çünkü eşler artık birbirini daha iyi tanır, nelerden hoşlanıp hoşlanmayacağını, nasıl davranması gerektiğini bilir. Yine bu durumda da monotonlaşmamak için küçük değişiklikler ile olağan dışına çıkarak farklı hissetmeye çalışılabilir. 🌿
Siz iki aylık evli bir çifte bakarak bu soruları düşünmüşsünüz. Şimdi yaşadığımız her şeyin ilkinde neyle karşılaşacağımızı bilmediğimiz ve alışma evresine geçene kadar duygu durum değişikliği yaşayabiliriz. Eşimizle ilk yakınlaşmamız daha tutkulu ve heyecanlı olabilir. Bir işe yeni başladığımızda daha stresli olabiliriz. İlk kavgamız çok daha üzücü olabilir. Şimdi bakacak olursak alışana kadar her şeyin ilkinde,ilk sürecinde duygularımızı daha yoğun belli ettiğimiz dönemler olur. Sonunda artık tanımış ve bu duygulara alışmış olarak kontrol altına almış olabiliriz. Sevginin eksileceğini düşünmüyorum. Evlilik ilerledikçe insan yeni hayatını da, eşini de, eşiyle yaşadıklarını da iyice tanımış ve alışmış olur. Bu durumdan hoşnut olan da vardır olmayanda. Monotonlaşmaya başladığını hissettiğinizde hep farklı yenilikler, değişimler ile alışmış olduğunuz ruh haline biraz neşe ve heyecan katmak, emek ve değer vermek ile çözümlenir. 🌸