buzdankalpler cünkü biri sık istiyor karsı taraf yapamıyor o yüzden sogukluk oluyor ,bunu yapmamak lazım diyorum işte.ya bosanıcaksın ya orta yol bulucaksın ya kabul ediceksin..ben orgazm postlarından bahsediyorum olamıyorum diye kafaya takanlar olmayacak yukarda yazdığım nedenlerden.ben onları gorunce direk diyorum o böyle yaptıgı sürece hic olmayacak diye içimden bu belli bisey .sadece orgazm da degil hayatta kafaya taktıgın hic bir konu istedigin gibi olmaz dkdk bu kadar takılmaz heleki böyle bisey.bir diger konu,aramızda sogukluk mu var sevgi mi bitti saygı mı iletişim mi bitti dersin o sorunu cozersin o zaman yine orgazm gelir ilişki sık olur ama o kadar sorunları var geliyor diyor ki ilişkiyi nasıl düzeltirim demiyor ki bunu çözeyim de gerisi gelsin cinsellik cozer sanıyor mesela .zaten sevgi saygı iletişim olunca hepsi gelir biz cinsellige alet olursak hic mutlu olmayız oldugu zaman mutlu oluruz olmadıgında depresyon ama cinsellik bir sevgi gostergesidir bu bir arac böyle bakarsak hersey geliyor biz cinselligin aracı olmayacaz yani