Gerek burada az çok muhabbetimiz olan, gerek özelde güzel sohbetlerimiz dertlesmelerimiz eğlendigimiz arkadaşlarım olan,sizlerle iyiki sohbet etme fırsatı bulmuşum. Habersiz gitmek bana yakışmazdı, hepinize teşekkür ederim. Sebebine gelirsemde,yaşadıklarımı az çok bilen biliyor.Ben durumu atlattığımı sanıyordum,kendimi işe vererek artık düşünmediğimi stres yapmadığımı rahat olduğumu kısacası durumu kabullenip zamana bıraktigimı,beni artık gebelik postları etkilemez sanıyordum,ta ki farkına varana kadar.mom’a zaten hic girmiyordum burada da çok sık gormeye baslayınca gercekten artık basit bir soruyu bile okurken hatta postun etiketinden dahi etkilenip elimde olmadan aynı şeyleri düşünürken kendimi buldum.Böyle ben hiç bir şeyi atlatamayacağımı sürekli kafamda olacağını anladım,haliyle kafama taktıkca uzuluyorum bu durum eşime işime artık yansımaya başladı.Umarım anlatmak istediğimi düzgün şekilde anlatabilmişimdir.Bir sure her şeyden uzak durmam benim için iyi olacak.Bilmedigim kalbini kırdığım birileri varsa da kusura bakmasın.Hoşcakalın🌸🌸🌸🌸