Usnac95 merhaba canım, böyle konularda açık açık yazmayı pek sevmem ama neyse 😄 ilişkinin uzun sürmesiyle alakasi varmi bilmiyorum ,bizimki genelde max 10-15 dk sürer, ön sevişmeyi uzun tuttugumuzda yarım saate kadar uzayabiliyor. Bence odaklanmak en önemlisi ve eşinin daha aktif hareket ettigi pozisyonlar, yani ben bu şekilde oluyorum hep 😅 bende vajinali herseferinde olamiyorum, benimde odaklanamadigim zamanlar oluyor. Bazen oldu bittiye geliyor felan, noldugu anlamiyorum bile, biz ne yaptik az önce diyorum eşime, 😂 ön sevişmenin uzun sürdüğü zamanlarda daha kolay vajinal orgazm olabiliyorum,
Acaba sen kendini kastığın icin mi canın acıyor, bir kuruyken canın acır, birde kendini kasarsan acır. O anın tadini cıkar, eşinin seni rahatlatmasini iste, gözlerini kapat ve hayal ederek, nasil nelerden hoşlandigini, nerelerine dokunmasini istiyorsan eşine söyleyerek birlikte hareket edin. Hemen olacak birsey degil tabiki, zamanla kendi vücudunu taniyarak olacak birsey bu. Ve gercekten eşinle konuşmakta en önemli seylerden biri, konuşmak derken ilişki esnasinda ne istiyorsan nelerden hoşlaniyorsan, seni zevke getiren neyse onu eşine söyle, ve doruk noktasina geldiginde eşin hemen bırakmasin, devam etmesini söyle. Eşin önce seni daha sonra kendisini rahatlatmasini söyle. Eşini sen yönlendir.