She_angel genelde günlük evin neye ihtiyacı varsa alır gelir (içecek,ekmek) akşam çay içinde doldurur gelir yanına yemelik bişeyler. 🥲 biz genelde gecenin köründe canı bişey isteyen çiftler olduğumuz için ya o saatte sipariş ediyoruz yada çıkıp bakkal arıyor iki gözümün baharı 🥲 kim kim için gecenin 2 sinde 3 ünde bakkal arar ki sevmek başka bişey yahu 🥹 gidipte sarılıyım 😂

Rouge Kızım olmadan önce barbielerin yüzüne bakmazdım. Doğduktan sonra her türlü barbieyi aldım, şuan ondan çok ben seviyorum bu makyaj güzeli bebeklerin sırrı nedir 😂

Akrep hahah ben bastan beri barbie hastasıyım ya cocukken herseyi vardı evi havuzuna kadar heryer barbie dkdk saatlerce oynardım sacımı aynı yaptırırdım anneme hatta kıyafet diktiriyordum kücük küçük dikerdi istedigim gibi hala da o oyuncaklar dikilen kıyafetler duruyor.esyalarıma kıyafetlerime cok iyi bakardım çocukluğumu bilenler sen böyleydin hep diyor hic kirlendiğini gormedik diyorlardkdk kendi ayakkılarım kıyafetlerim de tertemiz duruyor. kardesim de tam tersim hic barbie sevmez keske sevse dkdk

Akrep hergün tüm barbieleri tek tek yıkar giydirirdim.annem kücükken o kadar bebek baktın simdi o yüzden bebek istemiyorsun bilinc altı bıkkınlık gelmiş diyor dkdk

She_angel Biz genelde evin ihtiyaçlarini eşimle birlikte gidip alır geliriz. Bazen akşam yürüyüşü yaparken markete girer canımızın çektigi şeyleri alırız. Akşam çayının yanina mutlaka atıştırmalik yiyecek birseyler olur. Eşimle ben abur cubur cips kola hic sevmeyiz. Cikolatali gofreti bile sadece regl oldugumda yerim, eşim genelde benim için kadayif tatlisi alır gelir, Her akşam gelirken arar birsey lazım mı diye, genelde cocuklar icin yiyecek birseyler alir, bana da hep cicek koparıp getirir 😂 biz çerez cok yeriz, o yüzden ben demeden hep çerez alır gelir.

Akrep 🙏💕sen zaten bebeksin barbie bebek 🥰cok isterdim he🥲

Rouge minik tırtılım 🥹 sende benim küçük bebeğimsin👼🏻🐯🐱🪆

Sedaa
              Yaaa ne güzel çiçek getirmesi🥹
              Allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim 🌸🤍