İyi geceler kızlar biraz sohbet edelim istedim. Eşinizle ne sıklıkla tartışırsınız ve genelde ne üzerine olur

Regina biz cok nadir tartışırız, öyle ufak tefek şeyler icin birbirimizi kırmayiz. 5 senelik evliligimizde en büyük tartişmamiz 2 defa olmuştur. En ufak tartişmalarimizda temizlik yüzünden oluyor.😀 Eşim cok titiz ,bazen beni delirtiyor, Allah ım sen bana sabır ver dediğim cok oluyor. 😅😂

Regina bazen o kadar saçma sebepten tartışıyoruz ki tartışma ortasında durup biz neden tartışıyorduk diyip sırıttığımız oluyor 😂 ciddi bir durum yaşamadık hamdolsun. Ufak tartışmalarda tuzu biberi. Herkesin tatlı muhabbetleri olsun, hayat çok kısa pişman olunmayacak düzeyde olmalı bazı şeyler 🥰

Akrep bu bizde de oluyor, zaten biri gulmeye baslayinca digerinde de ciddiyet kalmiyor😄

papatya_ senin tarafin benim tarafim tartismalari sikintili biraz ya, nadiren de olsa bizde de oluyor

Regina valla biz tanıyana kadar çok kırdık birbirimizi. En sonunda uyuştu her şeyimiz birleştik. Şimdi o beni bilir ben onu bilirim üstüne gitmem üstüme gelmez oturur konuşuruz orta yolu öyle yada böyle buluruz. Tek şey şu, kavga edilmez diye bişey yok illa ki oluyor, ama önemli olan sonucunda konuşabilmek. O an belki sinirler yüksektir ortam gergindir ertelenebilir ama azıcık yumuşama olduğunda sıcağı sıcağına konuşulup sarılmalı iki tarafta isteyerek. Biz kızımdan sonra bunu daha çok anlamış olduk. Şiddetli kavgamız yoktur ama kızımın yanında yanlış anlamalarımız oluyor bazen, onun önünde birbirimizden özür diler hep beraber sarılıp öpüşürüz bu bahsettiğim minicik atışmalar elbette. Çocukların yanında büyük kavgalardan çok çok kaçınmak gerekiyor 😊 Aile ilişkisinin bi özür dilemeyle bi sarılmayla bi konuşmayla tüm tartışmaların üstesinden gelebileceğini öğrensin bilsin. Konuşabilmek her şey çünkü 🙏🏼💕

Regina çok cok nedensiz şeyler çocuğu ailesıne hep götürmek istiyordu bende asla kabul etmiyordum oda eve hep geç geldiği için hiç erken gelmediği için doğru düzgün Alışveriş gitmediğimiz için hep kavga ediyorduk saçma salak şeyler

Regina bizim maalesef ya aile yada eşimin arkadaşlarından kavga çıkıyor

Akrep ne kadar surdu peki her seyin rayina oturmasi

Regina yok hayır boşanma aşamasına geldik 2sefer Ne o bana tahammül etti nede ben ona o boşanmak istemiyor ama benim kafam çok karışık bılmıyorum düzelir gibi değil asla

Regina kesin bi zaman veremem canım ama 1-2 yıl sebepsiz tartışmaların sürdüğü bi evliliğimiz vardı. Erkekler zaten geç olgunlaşıyorlar. Ama geçiyor gidiyor 😊

papatya_ cidden bu yüzden tartısan kaldı mı hala: bırakın kim ne yapıyorsa yapsın , eşinizle tartısmak için işe yarar sebepleriniz olsun ..
                  eşinin ailesi bi sebep değil 👍 onlar için kendini üzmene değmez..

Regina ayda yılda bir kesin çok saçma bir sebepten dolayı yada benim hassam günümdür bulaşacak yer arıyorumdır 😁😁 uzun sürmez hemen barışırız ben küs kalmayı sevmiyorum eşim biraz keçi bu konuda ama oda üzgün oluyor yemek yiyemiyor 😁😁

Tartışma olmaz bizde.
                    Destek olur.
                    Ama zor duruma düştüğümüz zaman.birbirimize zaman tanıyoruz ayri kalıyoruz.

papatya_ Bizde genelde tartışmayız ama tartışmışızsa illaki ailesi yüzünden😒

Regina ya bizde sorun yoktur umarım yani büyüsü bozulmaz inşallah en büyük kavgamız çocuğa niye şeker verdindir yani ötesi yok hiç tartışmayız

Mavininoyunu @Regina kendimi gergin hissediyorsam ağrı şiddeti nedeniyle önceden uyarıyorum ben 😁 ne dersem deyim he de geç bugün ağrım var diyorum o anlıyo zaten. Kıyamam ağrım var diye yemek de yaptırmıyor o gün. Uzun süredir hiç tartışmamız olmadı olmaz da inşallah ikimiz de birbirimize anlayışla yaklaşırız