Akrep Regina kesin bi zaman veremem canım ama 1-2 yıl sebepsiz tartışmaların sürdüğü bi evliliğimiz vardı. Erkekler zaten geç olgunlaşıyorlar. Ama geçiyor gidiyor 😊
Ozge49595 Regina yok hayır boşanma aşamasına geldik 2sefer Ne o bana tahammül etti nede ben ona o boşanmak istemiyor ama benim kafam çok karışık bılmıyorum düzelir gibi değil asla
bitterdelisi24 papatya_ cidden bu yüzden tartısan kaldı mı hala: bırakın kim ne yapıyorsa yapsın , eşinizle tartısmak için işe yarar sebepleriniz olsun .. eşinin ailesi bi sebep değil 👍 onlar için kendini üzmene değmez..
Mavininoyunu Regina ayda yılda bir kesin çok saçma bir sebepten dolayı yada benim hassam günümdür bulaşacak yer arıyorumdır 😁😁 uzun sürmez hemen barışırız ben küs kalmayı sevmiyorum eşim biraz keçi bu konuda ama oda üzgün oluyor yemek yiyemiyor 😁😁
buzdankalpler Mavininoyunu @Regina kendimi gergin hissediyorsam ağrı şiddeti nedeniyle önceden uyarıyorum ben 😁 ne dersem deyim he de geç bugün ağrım var diyorum o anlıyo zaten. Kıyamam ağrım var diye yemek de yaptırmıyor o gün. Uzun süredir hiç tartışmamız olmadı olmaz da inşallah ikimiz de birbirimize anlayışla yaklaşırız
aykirikadin Tartışma olmaz bizde. Destek olur. Ama zor duruma düştüğümüz zaman.birbirimize zaman tanıyoruz ayri kalıyoruz.
Lagosiyawo Regina ya bizde sorun yoktur umarım yani büyüsü bozulmaz inşallah en büyük kavgamız çocuğa niye şeker verdindir yani ötesi yok hiç tartışmayız