papatya_ Kizlar 1 yıldan fazladır spiralle korunuyorum dikkat ediyorum ağır falan kaldirmamaya bu ay ilk defa adetim 4 gün gecikti doğumdan sonra her ay gününde olurdum korkuyorum da, spiralle hamile kalan var mı acaba aranızda
Nietzsche papatya_ Aslında test yapsan sonucu görürsün. Hem gebelik yoksa için rahatlar stres yapmazsın. Varsa da ona göre davranır doktora falan gidersin . Spiralle hamile kalanlar var , sen 6 ayda bir kontrole gidiyormuydun ? 1 yıldan fazladır kullanıyormuşsun mantıken son zamanlarda gitmiş olman lazım
Etipetito papatya_ Benim adetimin de düzenli bir düzensizliği var artık 🤦♀️ya 4 5 gün erken olurum ya da 4 5 gün geç olurum daha geçen gün kontrole gittim kaymamış dedi bende 1 yıldır spiralliyim oluyor böyle şeyler
Uyuyankoala papatya_ Güzelim geçen ay tam 13 gün adetim gecikti stres vs etken olabiliyor. Spiral kaymışsa hamile kalabilirsin tabi bunu bilemeyiz o yüzden bı doktora gitmende fayda var🦋🧸
papatya_ Nietzsche ilk hamileliğimde gecikmeden sonra test yapmıştım ama negatif çıkmıştı 10 gün sonra test yaptığımda bile silik çıkmıştı geç döllenme olmuş o yüzden test için biraz daha beklemek istiyorum ,kontrole hiç gidemedim sürekli hem benimle hem oğlumla ilgili sağlık sorunlarımız oldu gidemedim oğlumu birakicak kimsemde yok maalesef
papatya_ Etipetito nasıl korunsak bozuk ya spiral kanama yapar dediler ara ara olmuştu ama gecikme yapmamıştı
Etipetito papatya_ ara kanama da yaşadım gecikmede erken adette yaşadım canım biraz daha bekle olmadı test fln yaparsın Ama bence spiralli olan biri için normal😊
papatya_ Etipetito ben en iyisi biraz daha bekliyim olursam da hayırlısı olsun artık napiyim oğlum 2 yaşını yeni bitirdi ama konusmyorda o yüzden korkuyorum da tam ilgi beklediği yaşta abi olması zor olur