• Spor
  • Yürüyerek zayıflama

Hanımlar herkese selam bir şey danışmak istiyorum yürüyüş yaparak zayıflayanlar burada mı ama sadece yürüyüş egzersiz değil ve nasıl yaptınız ben her gün 50 dakika hızlı tempolu yürüyorum ama çoğu kişi sadece yürüyüş yetmez diyor ben buna inanmıyorum açıkçası 😳🫠

Gzmkk canım şimdi sen 50 dakika yürüdün eve geldin bir pizza yada abur cubur yedin beslenmene dikkat etmeesen istersen 10 saat yürü zayıflayamazsın beslenmene dikkat et artı yürü çok güzel zayıflarsın beslenmeye dikkat etmediğin sürece ister inan ister inanma ama olmaz maalesef

Gzmkk yürüyüş zayıflatıyor evet ama sarkmalara engel değil. egzersiz şekil veriyor vücuda. Yürüdükten sonra 15 20 dk evde egzersiz yapsanız sarkman olmaz. Çok daha fazla kilo vermiş gibi görünür vücudunuz toparlanır. Yani yürüyüşle 5 kg vermekle hafif yürüyüş+egzersizle verilmiş 5 kilo çok farklı duruyor vücutta

Cicikiz yediğime de dikkat ediyodum spor da yapıyodum salonda. Zayıflayamadım incelmedim de. Salon üyeliği bitince devam ettirmek istemedim bazı sebeplerim vardı bunun için kilo verememek değil sebebi. Kendime bir diyet programı hazırladım. Metabolizmayı hızlandıran şeylerle başladım güne. Ardından yürüyüş eve gelince 40 dk bazen 1 saat plates 1 ay sonra bölgesel olarak 2 ve 4 cm arası incelme gördüm kilo da verdim. Öyle bilmem kaç günde 7 kilo gibi değil. 3 kilo verdim. Zaten şok diyet önermem asla. Hem yediklerinize dikkat edip hem spor yapıyosanız ve kilo veremiyorsanız diyestisyenden destek alın. Kan testiniz yapılacaktır değerlerinize göre program yazılacaktır

Gzmkk ben günlük tempolu bir saat yürüdüm ama yediklerimde dikkat ettim sonrasında sadece yürüdüm ama bu formumu korudu sadece

buzdankalpler ben zaten diyetisyene ve artı andulasyona gidiyorum arkadaş sadece yürüyerek zayıflanır mı diye sormuş bende ona cevap verdim de anlamadım sen niye bana bu kadar yüklendin ? Ben sana tavsiye ederim bence sen bir diyetisyene başla metobolizman yavaş olabilir çünkü ben bir ayda 10 kilo verebiliyorum metobolizma hızıma göre üc ana üc ara öğün yaparak evet yiyince de hemen alıyorum orası ayrı ama o kadar uğraşıp kilo veremiyorsan bir sıkıntı vardır

Gzmkk canm bizim sitede 2 kadın var her akşam kar kış yağmur demeden yürüyorlar termal takım giyerek zayıflamış gibiler yani 😅

Gzmkk yürüyüş ile en çok bacaklar da sonuç görürsünüz yabi bacaktaki yag orani azalır kilo verirsiniz ama nerenizden gitsin yağlar önemli olan o , tabii ki yürüyüş de faydalı ve zayıflatır sıklaştırır ama sorun göbekse yağ oranı öyle hızlı düşmez. Düşer ama hızlı değil 🙂 yanında ekstradan kalça mi göbek mi mide mi neresi sorun olarak görüyorsanız oraya yönelik hareket yapın derim ben

Cicikiz bi tartı vardı ben vücut yaşımı metabolizma hızımı öyle kontrol ettim baya güzel bişey ama kan değerlerimden şüphe ediyorum. Bazen sağlıklı hissetsem de kan değerlerimin hasta olduğumu gösterdiği oldu. Benzer bir şey de olabilir tabi

buzdankalpler evet dediğim gibi baktırsan iyi olur diyetisyendeki tardı senin böbreğin karaciğerin kolların bacakların iç organlardaki yağlanma filan hepsini gösteriyor

Gzmkk bende inanmıyorum acıkcası 👍 .. 50 dakika cok iyi
            bi süre yurumek için. ruh sağlığın için , beden sağlığın için ..
            kendine yaptığın en iyi şey bu olabilir, devam et .. kimseyi dinleme ve nasıl zayıfladığını seyretmelerini söyle 🫣