Arkadaşlar geçen kızıma çizgi film açacaktım kiii baktım “insan ne zaman çürür, en kuvvetli zehir” falan diye Didem Arslan birini sıkıştırıyor. Çok merak edip bu batağa düştüm o gündür izliyorum Mine’nin kaybı, kocası Mithat mevzusunu. Ben suçlu olduğuna inanıyorum dün Didem Arslan izleyiciler Mithat’ı masum görüyor Hüseyin diyen de var deyince şaşırdım. İzleyenler burada mı? Siz ne düşünüyorsunuz? Bu adamı neden sorguya almıyorlar hala? Biraz da buna kafa yoralım 🙃
Didem Arslanla Vazgeçme-Mithat konusu
Hayatt123 valla bu aralar Müge Anlı’daki Arife Gökçe olayına takılıp kaldım ağzım açık izliyorum haftalardır bütün bölümü 😂
ilaydaelcin ben hiç kadın programı izlememiştim çalıştığım için. Şimdi 2 buçuk senedir evdeyim ama çok heyecanlıymış bazı konular gerçekten
ilaydaelcin sinanı görünce midem bulanıyor artık pislik herif, bence kadını öldürdü biyere gömdü ya da ceseti evin etrafında saklıyor
Ask_hosmus ben Sinan olayına uzağım hiç izlemedim🙃
Hayatt123 palu ailesini izlemenizi tavsiye ederim
sacmalamabihterbizzenginiz onu haberlerde görmüştüm çok ilginç bir olaydı
Hayatt123 evet sezonluk dizi çıkar
Hayatt123 sapığın Biri müge anlı da çıkıyor
Hayatt123 müge anlidaki Sinan’ın hikayesi gibi bunları alıp bı kosede ölesiye dovecen
Seraymesut35 ay katılıyorum canım nasıl organize etmiş her şeyii
Hayatt123 sinir ya ne istiyorsun anan yasindaki kadından önce söylüyor sonra ben demedim hayır diyor her şeye hayirrrrrr
ilaydaelcin gündüz hic bir programi izlemeyen ben kaynanamin yaninda 2 gun izledim suan hala izliyirum pis sapik kac kisiyi rahataiz etmis
sacmalamabihterbizzenginiz nasil bir ay kisaca anlatir misiniz?
Limonlupopkek 1 adet enişte bütün aileyi kendine bağlamış hepsinden menfaati var… büyüler, ölen kızları, taciz edilenler bi araba içinde komple yaşıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.. açıp tekrar izleyem
sacmalamabihterbizzenginiz baya koni varmis cok duydum da izlemek nasil olmamaisti