She_angel Kızlar bu 360 derece otomatik dönen beşikleri kullanan var mı acaba alsam mı bilemedim benim oğlum 6 aylık şuan 7500 kg kaç aya kadar kullanılır birde bidaha uzun bir süre bebek düşünmüyoruz çok kararsız kaldım kullanan anneler yazabilir mi acaba almalı mıyım almamalı mıyım ? Sürekli ayağımda sallıyorum salladığım sürece uyuyor diğer türlü uyanık
Ask_hosmus She_angel ben ilk oğlumda elektrikli kullandım çok memnundum, ben işimi yaparken o sallanıyordu uyuyordu uyuyunca kapatıyordum, şu sıralar almayı düşünüyorum gene, şuan hamak beşik kullanıyorum ondanda memnunum, 360 derece olan ne kadar?
Cicekliperde She_angel canım çocuk altı aylık olmuş xaten. Bir de sevecek mi acaba? Ben e bebegin normal sallanan beşiğini almıştım. Kızım bir aylıkken. Beşe kadar falan kullandık. Kolik olduğu iÇin iyi oluyordu ama zaten onda uyumuyordu. Beşikte sallasam da uyumaz mesela . Yine de sen çocuğunu daha iyi bilirsin de gerek yok gibi geldi bana bir iki ay için
Aagg0207 She_angel bence gereksiz canım oglun zaten ayakta sallanmaya alışmıştır beşik içinde durmaz neye alistiysa bebek onu istiyor hep
Simsimum She_angel ben kullandım çok rahat oluyor ama 6 aylık olmus çocuğunuz bence boşuna masraf yapmayin
She_angel Ask_hosmus Canım çok pahalı 2 bin küsürlerinde ama dolapta çok az kullanılmış yada hiç kullanılmamış satılıyor. Ve yarı fiyatından az alacaksan ordan almanı öneririm 🌸
She_angel Cicekliperde Bende vazgeçtim ya çünkü 9 kg taşıyormuş benim bebeğim 7.5 kg olmaz yani daha erken alsaydım belki
Cicekliperde She_angel aynen ya benim kız şimdi oynuyor onunla. Bazen koyuyorum taşıyor ama benim bebek kilolu değil normal. İstemiyor ama 😅
Gamzekck She_angel benim kızım dört aylık bende sonradan kafama dank etti almak istiyorum ama artık büyüdü gibide geliyor ayağımda sallıyorum, ama almakda istiyorum acaba ikinci bebek için şimdiden alsam saçma olur mu diye düşünmüyor değilim sonuçta ekonomi kötü