Külot bu arada arkası sütyen desteği gibi Kızlar zayıfım ne bileyim BİM’e gelmiş salak gibi 80 lira verdim aldım elbise etek altına giyerim daha hoş durur diye ama aşırı takma rahatsız etti yarın iade edeceğim alan kullanan var mı daha önce acaba sevmedim ben ya daha önce trendyolda görmüştüm merak etmiştim yorumlarda güzeldi ama ben niye sevemedim 🫣🫣🤭😵‍💫

tuzak gibi bişi o😂 fırsatın varsa hemen iade edip arkana bakmadan kaç bence😂😂

prensess_s bende zamanında 48 kiloydum spor yapınca toparladım, spor yaptıkça insanın boyuyla kilosu orantılı oluyor korkma zayıflamasın😂

buzdankalpler onu bende gördüm bir videoda ya 😂😂😂 kalçası toprağa bakıyordu jsjdjdjdjd

buzdankalpler ay rezillik ya 😁 az once videolarda onüme cikti Allah affetsin o ne oyle poposuz kalsam yine takmam bariz takma popolar belli oluyor ya guzel olayim derken gulduruyorlar

XBlueX benim basenden popodan pantolon etek geçmiyo popoma göre alsam beli çok bol oluyo 😂 hadi eteğe çözüm buldum fermuar uzattırıyorum sürekli yeni etek alırsam da diğerine ne yapcaz 😂 kocaman popolar da güzel durmuyo ki şekilli olması en iyisi valla