- Düzenlendi
prensess_s ben olsam öyle şeylere para vermezdim ve eminimki kendi popon o yapay şeyden daha güzel durur elbiselerde
prensess_s ben olsam öyle şeylere para vermezdim ve eminimki kendi popon o yapay şeyden daha güzel durur elbiselerde
prensess_s bence geri iade almazlar 🤣çünkü onu da iç camasir gibi görürler
Delininbirii aldılar valla 😂😂 eşim yanlış almış dedim
Yasak_elma o kadar haklısın ki iade ettim 😂❤️
Ask_hosmus evde nasıl yapabilirimm ya ❤️ Bunu araştıracam mutlaka🫶🏻
prensess_s günde 50 squat yap 1ay da faydasını görürsün haftada 2 gün yapma ki kaslar dinlensin
Ask_hosmus 47 kiloyum ya da çok zayıflarsam 😂😂
prensess_s bende zamanında 48 kiloydum spor yapınca toparladım, spor yaptıkça insanın boyuyla kilosu orantılı oluyor korkma zayıflamasın😂
prensess_s giydikten sonramı iade edeceksin hiç hijyenik değil başkaları alıp kullanacak
Kız doğal olması varken,toparlayıcı işe yaramaz..
aykirikadin az önce instagramda bir paylaşım gördüm kısmetse olur mu ne bişey başlamış ordaki kızlar kullanıyo galiba biri çökmüş biri kaymış aşırı ilginç görüntüler 😂😂
buzdankalpler onu bende gördüm bir videoda ya 😂😂😂 kalçası toprağa bakıyordu jsjdjdjdjd
buzdankalpler ay rezillik ya 😁 az once videolarda onüme cikti Allah affetsin o ne oyle poposuz kalsam yine takmam bariz takma popolar belli oluyor ya guzel olayim derken gulduruyorlar
prensess_s cidden iade mi ettin 🤢
buzdankalpler ayyy çok iğrençç..
XBlueX benim basenden popodan pantolon etek geçmiyo popoma göre alsam beli çok bol oluyo 😂 hadi eteğe çözüm buldum fermuar uzattırıyorum sürekli yeni etek alırsam da diğerine ne yapcaz 😂 kocaman popolar da güzel durmuyo ki şekilli olması en iyisi valla
buzdankalpler o da zor canim evet en iyisi şekilli ve orjinali 😆😆😆