ikizannesisena Bu postu yazmayı o kadar çok bekledim ki.GÖKTUĞ KAZANDI🥳🥳🥳Koşup oynama doya doya yeme,çocuk olma sırası ona geldi.Bizi bu yolda yanlız bırakmayan,bize inanan,maddi manevi destek veren tüm kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum.Birlikte başardık❤❤
TombulHatun ikizannesisena dün o kadar çok ağladım ki mutluluktan içim içime sığmıyor rabbim maddi manevi destekte olan herkesten razı olsun 🎈çok şükür umarım bütün çocuklar en kısa sürede ilaçlarına kavuşur
ikizannesisena TombulHatun Allah sizden de razı olsun yavrumuzun kurtulmasına vesile oldunuz.Bu yolda yürümek çok zordu gerçekten ama değdi.Son bebek o uçağa binene kadar mücadelemiz devam edicek
TombulHatun ikizannesisena hepimizden razı olsun bütün bebeklere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyordum ama göktuğ hem annesi tarafından terkedildiği hemde eşimin arkadaşı gönüllü ablası olduğu için yeri ayrıydı çok şükür Göktuğ kazandı, umarım diğer çocuklarımıza da geç kalmadan yetişebiliriz
ikizannesisena Nietzsche Göktuğuma gönül verdin bi annesi de sen oldun.Elini hiç bırakmadın.İyi ki varsın kardeşim❤
Nietzsche ikizannesisena asıl sen iyi ki varsın, onca karşıt görüşe rağmen gönüllü anneliği çok güzel yürüttün. Çok da yüce gönüllü birisin. Bir bebeğin yaşama tutunmasında ufacık katkı sağlamamıza vesile oldun . Minicik katkım sayesinde bugün çok mutluyum. Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin.
ikizannesisena Polyannacilik Aminnn.Sıradaki bebek hangisi olur bilmiyorum ama elimizden geleni yine yapıcaz
Cicekliperde ikizannesisena Özge Can var. Okulda onun için yardım toplandı. Oradan haberim oldu. Hepsi iyi olsun inşallah. Göktuğ’dan önce de Arel’i takip ediyordum. O da kazandı. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun. Güzel yavrular.
Sedaa ikizannesisena böyle haberleri duydukça çok mutlu oluyorum, elimden geldigince bütün cocuklara yardimci olmaya calişıyorum. Umarim böyle mutlu edici haberler duymaya devam ederiz. 🙏☺️
ikizannesisena Sedaa Allah razı olsun.Sizin gibi duyarlı insanlar sayesinde zorlukların üstesinden gelebiliriz ancak
Cicekliperde ikizannesisena keşke daha fazlasını yapabilseydim🙏 Siz her zaman destekçisi oldunuz, çok uğraştınız. Allah sizden de razı olsun. İnşallah koştuğu günleri göreceğiz.
ikizannesisena Cicekliperde bizi duyan duyarsız kalmayan herkes elinden geleni yaptı buna şüphem yok😊Hamdolsun göktuğum savaştı biz de elimizden geldiğince destek olduk.Şimdi oğlum dubaiye biz başka bebeklerin hayatına dokunmaya gidicez