Akrep Nietzsche benim yıldırım aşkıyla aldığım şeyler sonra gardropta çürüyor 😂 şaka gibi vallahi. İlk görüşte aşka inanmıyorum .
Nietzsche Akrep 😂😂ben hiçbişeyimi satmam ,vedalaşamam. Benim olmaları mutlu olmama yetiyor,dolabımda dursunlar 😂😂😂
Akrep Nietzsche işte benimde gardrobumda duruyor ama çürüyorda aynı zamanda 😂 hepsini giyerim diye bekletiyorum ama nedense bi şekilde geri gidiyor. Önceden almış olsam ticaret yollu satardım ama çoğu güncel fiyattan alınan şeyler zararıma gider 😂
Cicekliperde Kızlar ben de atacam size bir şeyler ama atınca tarzımı anlarsınız zaten bana da fikir verin 😂😂😂😂
Cicekliperde Rouge ya tam atıyordum netim kötü yüklemedi. Şimdi de evi süpüreceğim. Sonra atacağım inşallah
Cicikiz Geceninmavisi canta işini bana sor kesinlikle kaliteli bir şeyler istiyorsan guess moncler calvin klein louis Prada kesinliklee prada da senin attığın modeller var gecen aldım taba renk harika derisi müthiş kalitesi zaten tarışılmaz
Geceninmavisi Cicikiz tsklerr, ilk bastaki canta Louis vuittonun replikasi sanirim, aslinda asil bi durus var cantada ama genc kiz icin biraz fazla mi şaşalı bilemedim🙈
Cicikiz Cicekliperde yaa ayakkabı takıntım yok ama marka takıntısı var eskiye göre biraz daha iyiyim 😂
Cicikiz Cicekliperde he kız diyetisyene andulasyona başladım 67 ye düştüm 😂 devam işte diyete şimdi sabah sabah kahve içiyorum iki üçgendir biraz abarttım yedim
bitterdelisi24 Geceninmavisi yanlıs anlama ama cok kötu. rengi falan da cok kötu cok güzel cantalar var