kızlar ben ilişki esnasında asiri ıslanıyorum bıktım artuj bundan nerdeyse ilişkiye ara verip biraz peceteyle kurulayıp devam edesim geliyor. Aşırı islandigim için genişlik de var doğru düzgün zevk alamiyoeum bi sure sonra gerçekten bıktım bundan bu vajinal genişlik nasıl dhzelir ameliyat olmak çok istiyorum ama tekrar çocuk düşünüyorum 2 tane daha falan ve normal doğum yaparım büyük ihtimallw o sebepten ameliyat da olamıyorum aklıma geldikçe kegel egzersizi yapıyorum ama düzenli yapmadığımdan mıdir nedendir fayda görmüyorum gerçekten napicam bilmiyorum daha hiç orgazm olmamış olmamıb sebebi budur belki de 😔 eşime genişlik var mı deyince yok demistj önceden ama doğumdan sonraki ilk ilişkimizde yeni dikildiginden sanirim çok daralmış diye sevinmisti keşke hep öyle kalsaydı ya😔😔😔😔😔

Sinemsinem kız o ıslaklık genişlikten dolayı mı ki bende aynı şeyleri yaşıyorum ara verip siliyorum peçeteyle🙈5 yıl önce normal doğum yapmıştım şuan ikinciyi düşünüyorum,eşim bi ara diktirsen mi falan dedi de istemedim

Sinemsinem cocuk dusunuyorsaniz lazer tedavisi var iki 3 yil etkili oluyor cocuk getirmeyi sonlandirinca da ameliyat olursunuz lazer de cok iyi diyirlar faydasini cok goren olmus

Merve_ ya zarar verirse vajinaya, daraltcaz diye vajinamızdan olmayalım😂

Sinemsinem ses geliyor mu peki vajinadan hava kaçması şeklinde bende öyle oluyor bende ameliyat olmak istiyorum

omremr gerçekten mi bunu hiç duymamıştım lazerle nasıl daralır ki acaba? Bide lazer olursa ameliyattan daha kolay olur sanki

Sinemsinem merhaba İslanamadigi için canı yanan inan bir sürü kadın var. Ben çok islandigi dönemde peceteyle silip öyle devam ediyorum. Ben daraltma oldum çok ağrılı bir dönem değil bı kaç damla kanamayla iki gün kasık ağrısı oldu. Parolla getistirdim öyle bir agriydi. Şuan çok memnunum. Doğum düşünüyorsan ertelemekte tabi ki fayda var ben içten dikişli daraltma yaptırdım yani vajinoplasti ☺️

omremr lazer de ısıyla deriyi buzusturuyorlar ve his kaybı yaptığını bir çok mekalede okudum. En geçerli yöntem dikiş ☺️

Sinemsinem ben geçen hafta ameliyat oldum çünkü kendimi mutsuz hissediyordum çocuk konusu evet normal doğum olmuyor ben zaten uzun süre istemediğim için ertelemek istememiştim kaza kurbanı olursam sezeryan yaparım olmazsa 😁bakalım farkı nasıl olucak

bir ay sonra

Onebaby gerçekten cinsel ilişkide çok fark oluyor mu ya geçen de birileri öyle ameliyatlar pek işe yaramıyo etkisi geciyo falan dediler emin olamadim yoksa devlette bile yapıyorlarmış galiba gitmeyi düşünüyorum