Sinemsinem tabi ki çok fark var inan. Devlete gitme derim işinin egli olan iyi bir doktora git ya çok dar yaparsa ya sadece girişi daraltirsa vb sorunlar yasa istemem. İki seneyi geçti benim temmuzda üç sene olucak gayet memnunum
VAJİNAL GENİŞLİK
Sinemsinem Bende bunu soracaktım hep merak ettim vajinal estetik olunca bidaha normal doğum yapılmıyormu ? Ona göre olayım diyordum
Onebaby Nerde yaptırdınız acaba normal doğum yapılmıyormu bidaha vajinal estetik olunca
sevimsizpandaaa Balıkesir ilçesinde hayır normal doğum yasak. Doktorum normal doğum yaparsan toparlanmaya bilirsin demisti
Onebaby Anladım canım o zaman çocuk işini tamamen bitirmen gerekiyorda hadi olursa birde o var yani
sevimsizpandaaa vaijanal estetik yapıldıktan sonra normal dogum kesinlikle yasaklanıyor zaten bunu yapacagı zaman doktorun söyler veya sen sorarsın.Normal doğum yaptıktan sonra ne anlamı kaldıki ameliyatın.He kazara hamile kaldın dogum yapacağın doktorunda ameliyat eden doktorunu seçersin veya o doktorun olmazsa doğum yapacağın doktoruna dersin ozaman mecburi sezeryan olursun
Sinemsinem Sabah öğlen akşam telefona alarm kur düzenli yaparsan kegeli fayda görürsün bence
Ask_hosmus onların çok zararlı olduğunu ve vajina florasını bozduğunu duydum
Onebaby merhaba 🤗Balıkesir’de kime oldunuz amaliyatinizi
Yasak_elma İşte insan normal doğum yapınca birde sezeryan olmaktan korkuyor zaten çocuk düşünmüyorum ama kazara olursada nasip napalm