SuVeAtes Dunyadayolcu şükür şu zamana kadar hiç çektirmedi ne ilk 3 ay diğer ilerleyen aylar kusma bulantı vs olmadan rahat geçirdim hastane yüzü göstermedi rahatsizlik geçirme sebebinden hep kontrol amaçlı şükür diyorym şimdi son zamanlar ya zorluyor normal olarak yer kalmadi herhalde iceride 🤣🤣
Dunyadayolcu TombulHatun hoşbuldum canım bebe planlıyorum 23 yaşındayım İstanbul’da yaşıyorum öyle işte 😬
Nazlicaan Dunyadayolcu Ne yapalım, evde otur, ev topla, ev temizle, cocuk bak, cocuğa yine bak, tekrar bak🤣
Polyannacilik Dunyadayolcu bu aralar kizcem hasta onunla uğraşıyorum benim için çok zor ve yorucu bir zaman 😔🥲
Hayatonemsemeyedegmez eylulicten şöyle benimde cildim doğumdan sonra berbat olmuştu 😑ama benim şidetle tafsiye etim sudo krem var bebeğim için almıstım arada elerin çatladığı için suruyodum sivilceli bir yuzümde vardı yüzümede uyguladım arada👻 harika bir sonuç aldım birde fito krem ile arko nemlendirci kıremi doğümdan sonra sürekli geceleri uyguladım harika sonuçlar aldım tafsiye ederim deneyin isterseniz❤️
Sedaa Dunyadayolcu Bu aralar çok yoğun ve uykusuzum. Kpss ye çalışıyorum 😂 şuan mola verdim, perideye bi bakim dedim. Kahve yapıyorum kendime, uykumu açar inşallah .😂
hlya Modum çok düşük çok sinrliyim bu aralar herşeye hiç bir şeye tahammülğm yok özelliklede çok ağlama bağırma seslerine 😫