Gnl1234 ilk bölümüne baktım, hiç beğenmedim. İzlemedim bir daha. Periye zaten ilk bölümden gıcık olmuştum ,😂

Sedaa yalnız değilmişim 😂 ilk bölümdense beter şu an

Gnl1234 Kızın mimiklerine bile gıcık oluyorum. 😂 Kiralık aşk dizisinde oynarken seviyordum ama bunda sevemedim nedense 😅

filim o kadar kalitesiz ve evlilik düşmanı bir filim ki 🤦o kızı görldüğümde evli insanları yoldan çıkaran kadınlar aklıma geliyo o yüzden televziyona girip kızı boğazlayasım geliyoo 🤣

Gnl1234 ilk 3 bölümden sonra karşıma çıkaa zaplarım. Aldatıldığı için intihar eden kadın evli adamla kırıştırıyo bile bile yok ya. Senaryo da olsa bu kadarı fazla insanın aklıyla oynuyolar. Benim intihar edecek kadar zoruma giden şeyi midem ala ala yapıcam öyle mi 🤣 gider belgesel açarım en azından beynime saygım var yararlı şeyler öğreniyorum derim

Ekranda okadar saçma dizi var ki birinde çöp adam öyle parça parça denk geliyor karşıma da evlilik düşmanı diziden bir tanesi 👎🏻

Dağdan gelip bağdakını kovuyo tam misal üstüne düşmüş

Gnl1234 bazı dizileri sadece karakter komedisi için izliyorum bu dizide o da yok aşırı itici