TombulHatun Gerçekten öyle. Eşim senelerdir araba kullanıyor. Artık otomatiğin rahatına oda alıştı. İstanbul gibi yerde bana bile zor geliyor diyor manuel araba. Ben de sırf bu yüzden otomatiğe yazıldım.
Otomatik ehliyet alan varmı hanımlar 🙏
Akrep tercih meselesi ya otomatik lüks gerçekten yorulmuyorsun hele İstanbul trafiğinde büyük nimet ama ben sanırım manuel seviyorum vites atmak hoşuma gidiyor işte benimkide o hantallardan malesef zor kalkan tipten 😄, maksat ayağımizi yerden kesmesi heleki bu devirde artık tercih değilde ihtiyaç oldu gerçekten şükürler olsun var en azından 🍀rabbim olmayanlara en güzellerini versin
Polyannacilik amin kuzum amin 🙏🏼 Allah herkese her şeyin en güzelini nasip etsin🌸
Nslhnftr evet kesinlikle, manuele yazılıp kendimi zorlamak istemedim bende
Selda-28 tek eksi yönü olduda manuel kullanman gerekti ehliyet otomatik olduğu için ceza olayı sıkıntılı.bence ehliyeti manuel al dursun kenarda otomatik arac devamli kullanacaksan bazen manuelle pratik yapıp onuda unutmamış olursun.bende tam aksine otomatik araçları sevemiyorum manuel benim daha hoşuma gidiyor,eşim işe gidiş geliş hep trafik saatlerinde olduğu için onunki otomatik bunalmadan gidiyorum diyor biraz alışkanlıklar zevk meselesi galiba.ben araba kullanmayı sevmemdenmi bilemiyorumda otomatik kullandımmı çok zevk alamıyorum araba kullanmayı tam anlamıyla hissetmek istiyorum elim ayağım bi boşlukta kalıyo sanki sabit oturuyorum o hallediyo gibi 😁
TombulHatun arada ücret farkı var mı bide sınavları nasıl oluyor uygulama sınavı, şu sıralar çok istiyorum ehliyet almak büyük oğlum anaokuluna başlıcak bu sene, okul biraz uzak her sabah 3 çocukla zor olur diye arabayla gidip gelmek istiyorum 😂
Ask_hosmus ücret farkı yok kursta yazılı sınavda da yok direksiyon sınavnda var mı onu bilmiyorm ben daha yazılı sınava giremedim kasımda yazıldım şubata sınav günü anca alındı çoo yoğunluk var 😃 çok mantıklı çocukları arabayla okula bırakmak al mutlaka 🤣
TombulHatun inşallah daha kolaydır 😂 lazım ehliyet yaaa hastaneye gitmek için eşim götürüyor o kadar işin içinde, en azından arabayı bana bırakır ben giderim 😂 kadınlara araba daha çok yakışıyor çok havalı 😂😂
Ask_hosmus bence daha kolay direksiyon sınavı otomatiğin ahah böyle konuşup sınavı geçemezmişim 😃
TombulHatun geçersin ya sen 😂
Ask_hosmus fiyat farkı yok biliyorum ikiside aynı ücret
Polyannacilik eşim galerici ama hala ehliyetim yok o ne olacak😀
TombulHatun evet canım İstanbul’da daha zordur ben Giresun dayım burası bile neredeyse trafikten geçilmiyor
@“Copper”#p780658maşallah sana ne güzel sürüyorsun bak 🤗bana zor geliyor ya manuel
Selda-28 oda ne öyle , hemen almaya bak büyük nimet çünkü 💗💗
Polyannacilik inşallah canım