HurremSultan Sedam6464 ah askooo çocuklardan önce bizde öyleydi hatta bazen 2 3 pluyordu🥲 şimdi biri 16 biri 2 aylık 2 bebe gece yatağa yatınca kuşumun bile uykusu geliyor 2 günde bir yapıyoruz oda sabaha karşı anca yatağa geçtiğinizden yarı baygın yarı uyanık oluyoruzgznwhx ama halletcez inanmıyorum ben
Aysegullgeldii1 BlackBerryyy adet günlerim dışında her gün diyebilirim oda istiyor bende istiyorum öyle olunca yaramazlıklar oluşuyor 😂
Hayatt123 Rumeysa0701 vallahi ne yapsam olmadı 5 senedir evliyiz balayı dışında iki gün üst üste olduğunu bilmem
HurremSultan [silindi] sana gıcık oluyorum ya sadece olumsuz yorum yapıyorsun ne bu ruh emicilik😑😑 her postun altında senin gereksiz tepkilerin var
papatya_ BlackBerryyy 4 günde bir bence yeterli 4 günü geçince kasıklarım ağrımaya basliyo normal mi bu ,eşimde aynı şekilde 4-5 günde bir
ipekhuma bu işin günümü olur ballarım :) kocama kalsa her gün istiyor ama ben günümde olduğumda müsade ediyorum .oda bazen iki gün üstüste oluyor bazen haftada bir bazende 4 gün.yani birazda bize bağlı o iş
[silindi] HurremSultan kime göre neye göre gereksiz hanfendinin her gün seks yaptığını söylemesi çok gerekliydi dimi hmmmm bayılıyosunuz kocalarinin nasıl ne zaman ne şekil düzdügünü anlatmalarina
Bircocukannesi_ BlackBerryyy eskiden ben derdim hafta iki defa olsa yeterli ama esim icin daha fazla olmasi lazimdi hala oyle ama ben eskisi gibi degilim hergun olsun istiyorum😎😂
HurremSultan [silindi] postta sorulan soru belli madem merak etmiyorsun neden giriyorsun evdeki sinirini burda mi atıyorsun:)