• Spor
  • Spor salonuna gidenler⁉️

Selam kızlarr👋🏻👋🏻
Yaşadığım şehirde lojmanda kalıyoruz burda bi spor salonu var oraya yazılıcam haftada 3gün etkekler 3gün kadınlar gidiyor hiç spor salonuna hitmedim 78kiloyum bıyum 158
30kilo cerdim doğumdan beri
Şimdi iki gün spora gidicem neler çalışayım sizlerin spor geçmişleri nasıldı beslenmede neler yaptınız
Ve diğe rgünler evde koşu bandım var ona çıkıcam

Babyface Balım hali hazırda bi hoca vardir oralarda. Birlikte program cikarirsiniz gittiginde o sana neler yapman gerektiğini anlatır. Spora hazirlik olarak hamlıgını atmak icin gitmeden uc bes gun önce evde hafif hafif kardiyo calisabilirsin. Cunku birden abandiginda sonuc feci olabiliyo 😅

Babyface Kendi tecrübem yok ama eşim gidiyor. yöneten hocadan bilgi alabilirsin. Eşime yapacakları tüm hareketi sayısını hangi gün yapacağını fotokopi çektirip dağıtmıştı hoca, birde yemek programı. Ki bu vücut geliştirme programıydı. zayıflamak için muhakkak bi liste verecektir. Yemek düzeni olmasa da gelişi güzel hareket ettireceğini sanmıyorum. Sen her zaman istikrarlı olmaya çalış

Babyface türkiyede değilim son gittiğim salonda bırak spor hocasını duş bile yoktu. Üyelik bittiği gibi koşarak uzaklaştım. Türkiyede salonlar nimet gerçekten. Başlarken ztn vücut ölçümü yapıyolar gerçi bu her salonda yoktu çalıştığım dönemde gidiyodum salona mesai bitiminde. Kaydolduğunuz salonda ztn anlatmış olmaları gerekir spora başlamadan önce neler yapılacak başlangıç nasıl olacak. Herneyse, yağ kas su oranı vs çıkartıldıktan sonra bir de mezura ile ölçüp senin için karne hazırlarlar aylık takip yapmak için. Önceliğin ne ise ona göre program yazılır. Kilo vermek mi sıkılaşmak mı şekillendirmek mi soruyolar. Ben sürekli oturarak çalıştığımdan tek derdim hareketti sıkılaşma üzerine yazıldı. Haftanın 6 günü 2 saat salondaydım. Üyeliğe grup dersler sauna vb şeyler de dahildi. Kardiyo ya da grup derslerden sonra sauna çok ama çok iyi geliyo yenilenmiş gibi çıkıyodum salondan ayrı bi rahatlama huzur geliyodu

Babyface ben gittiğimde hoca neler yapılması gerektiğini söylüyordu canım ondan sonra ilk zamanlar bayağı eklemlerin ağrıyor ama geçiyor onun için öncesiznde evde hafif egzersizler yaparak başlayabilirsin ısınma evresi olur senin için ve bol su tüket sonra hamurdan uzak dur

Yazann herkeeeseee çokk teşekkür ediyorum ama maalesef benim spor hayatı başlamadan bitti saatler günler sıkıntılı uyuşamadık🥴
      Ben evde koşu bandına devam işlerim bitsin egzerszde yapıcam

Babyface anladım bısıkletle başlarsın mekik koşu bandı öyle öyle yaparsın birşeyler :) yeter ki aletler olsun hoca cokta önemli degıl

2 ay sonra

buzdankalpler tatlım benim kendi spor salonum spor cok basit gibi görünse de bir tarafını eritirken dier tarafin zarar gorebilir destek almadan kesinlikle yapma destek almadan yapabilicegin tek evre yuruyusdur dierleri vücut yapısı ile karar verilen hareketler şimdiden güzel yağ yakmalar umarım istediğin dereceye gelebilirsin önce kendine güven kadinlarimiz isterse herşeyi yapar 🥰

Aras_mertcan tam da bu sebepten bir daha o salona gitmedim yürüyüş sonrası evde plates yapıyordum inan salondan daha yararlı geldi.