Beice bende ergenligimdn beri polikistik overim ama soğan suyu bazen bazı hormonları yükseltebiliyor süt hormonunu yukseltmisti komşumun buda hamilelige engel oluyor mesela.benim rahimde kistl görünümü hiç yok kıllanma fazla kilo falan yok hemen hamile kalmıştım ben kızıma ama beslenme düzeni ve sporun çok önemli olduğunu söyledi bana doktorlar hep buna çok dikkat etmiştim protein ağırlıklı beslenmistm kilon versa eğer polikistik over için büyük engel hamileliğe canım

Maviss teşekkür ederim bir bebeğim var. :) Benim yorumlarım geçmiş olay önerisi. İnşallah post sahibinin isteği en kısa zamanda hayırlısıyla olur.

Çok teşekkür ederim kzlar fazla kilolu değilim ama yinede kilo vermeye çalışıyorum 162bpy57kiloyum ama kilo vermeye başladm bakalm neler olucak

Beice mesela soğanın kabuğunu soy en alttaki bir kabuğu kalsın yıka ve kaynat cezbede bi on dk sonra ılık ken iç o suyu maydonoz içinde aynı şekilde şifa olsun İNŞALLAH

Beice bir adet soğan canım evet günde bir kere dene ben basen iki kere içiyordum

Keten tohumu ve hayıt otu hakkında bilginiz var mı acaba? Birde omega 3 en büyük destek diyolar?

Beice Merhabalar bende öyleydim ama hamile kaldım üstelik soğan suyunda kullandım

Soğanın kabuğunu soy hiç bıçak değmezsin yumrukla ikiye böl ve sonra kaynayan suyun içine atıp 5 dk kaynat fazla kaynamasın şifası gider günde iki kez aç karna tüket ben şahsen adet düzensizliğinde ve kiste kullandım hamile kalmak istediğim dönem bendede kist vardı önce zayıfladım çünkü bu kistlerde kilo varsa hamilelik zorlaşıyor sonra hergun iki lt yakın su içiyordum ve tabi soğan suyu hamile kaldım inşallah darısı sizin başınıza

Bende ileri derecede polikistik over var soğan suyunu sabah akşam düzenli içtim hiçbir etkisini görmedim adetimde düzensiz zaten hatta 3 4 ay olmadığım bile oluyor tedavi görüyorum ama yinede çocuk olmadı ilki de tedaviyle olmuştu inş sana yarar soğan kürü rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Beice hayıt otu arastrırın bence çünkü bnde de pko var bunu içtim bıde soğan suyu derken 7 ayda kaldım

Beice ben polikistik overlgim.soga. suyu icmstim birde inofolic kombi kullandım hamile kaldım 4 yaşında oğlum çok şükür ama kilom yoktu ve düzenli beslendim abur cubur şeker hamur işleri haytimdn cikti

Pitircik06 bende o ilaç var ne zaman kullanayım adetten sonra mı yoksa içinde 20 tane var

Beice ben 4 5 denedim hamile kalamadım adet düzensizliği de vardı soğan kürünü denedim tavsiye üzerine o ay hamile kaldım bence mucize bişey

Öncelikle kilonuz olmamalı ve bol su spor yada yürüyüş birde soğan Kuru inşallah kalırsınız Allahın izniyle ilk defami gebe kalacaksınız