BoncukunAnnesi ya nasıl istekli olunuyor acaba
Seks yapmayı sevmiyorum 😀
Roselove Bence o doğuştan insanın içinde oluyor
Roselove ben çok istekliyim valla
Roselove ben isteksiz kadınların orgazm olamadığını düşünüyorum, her gün olmayacak tabii ama 3 güne bir sen de istekli olmalısın bence. Eşinizle bu konuyu konuşmalısınız, sadece onu tatmin etmekse mevzu zaten zor gelir duş almak. Yeterince orgazm olsaydın isterdin eminim
[silindi]
ZRaporu peki vücuda dokunmadan sadece gir çık yapan bir eşse ne yapmali ?
[silindi]
Roselove eşin bencil mi davranıyor sadece gir çık yapiyosa normal okşama dokunma öpme yalama 😄olmazsa olmuyo
[silindi] sabırla konuşup anlatman gerekiyor. Cinsel ilişkinin sadece erkeği tatmin edip rahatlatmak için olmadığını kadınların da rahatlaması kendini kadın gibi hissetmesi gerektiğini anlatman gerekiyor. İlişkinin dinamiği çok önemli burada. Konuşamam dersen de ilişki esnasında yönlendirmelerle başlayabilirsin. Mesela göğüslerimi okşamam hoşuma gidiyor,kalçalarımı sıkman hoşuma gidiyor gibi gibi..
Aslında karşısında zevk alan kadını gören erkek daha zevk alacak (zevk verdiğini düşündüğünden) ama haberi yok. Cinsel ilişkiyi milli olma, karı m.kme(onların tabiri) olarak kafasında kodlayan o kadar bencil erkek var ki. Yani demem o ki ya konuşacaksın ya hareketlerinle belli edeceksin. Sana eski köye yeni adet getirme diye çıkışacak belki ama sabırla bu kıvama getirebilirsin diye düşünüyorum.
Roselove nasıl orgazm olacağıını çözmelisin. Öncelikle kendin çözüp eşine de bir şekilde yaptırmalısın. Bu iki taraflı bir şey. Orgazmı tattığında isteksizliğin de geçecek eminim
Roselove kız seks sevilmez mi ya ama bende de bu aralar istek sıfır eşim çok şikayetçi cocuk bu aralar beni fazla yoruyor ondan . Normalde çok istekliyjmdir
[silindi]
Acibaal 😄😄 orgazm olamiyosun galiba o yüzden böyle düşündugunu düşünüyorum yada eşin bencil tatmin edemiyo happy kids de seks yaparken inlemeler duyduklarıyla ilgili dolu post var 😄
Of aynı ben ya çocuk uyanacak hızlı olalım sessiz olalım aman boşver kim duşa girecek derken derken soğudum iyice zaten orgazm da olamiyorum hiç istemiyorum bebeğim beni çok yoruyor ev işi bende yemek bende bide eşimin gönlünü düzmek hiç istemiyorum adamcağız da napsın bekliyor ayda bir anca