Dolunayy libidom düşük . Ateşli olsaydım keşke en azından duş almaktan üşenmezdim 🤣

Roselove nasılsa duş alacaksın zevkini çıkarmayı neden denemiyorsun? Zorundalık olarak yapacağına sadece eşin tatmin olacağına bu zahmete girmişken sen de zevk alsana. Kendini serbest bırak. Teninde zevk aldığın noktaları keşfetmeye çalış. Seksi hissederek yaşayabilirsin. Öteki türlü gir çıktan başka bir şey olmaz. Seks ise gir çık olayı değildir. Seks vücudunu tanımak, bilmekle birlikte geçen zevkli zamanlardır. O anları zevkle yaşadıktan sonra o banyo, gusül abdesti falan gözünde büyümez. Bilmem anlatabildim mi? 🤷🏼‍♀️

Bende öyleyim ya moda girmek için giyiniyorum ama aktif değilim öyle bekliyorum o yapsın o yönlendiriyor ama hep geri çekiyorum kendimi sadece kıyafet filan öyle seksi görünmeye çalışıyorum 😅

Mehdisram kız o bile iyi ben daha hiç gecelik giymedim 1 tane penyeden var onu giydim 1 kere

ZRaporu ya çok iyi rol yapıyorum mesela tadını çıkarıyor gibiyim ama tadı gelmiyor öyle söyleyim 🤣 böyle etkilenmek istiyorum ama o zevk gelmiyor hormonum düşük galiba

Roselove yalnız ben rol yap demedim yaşa dedim. Hormonlarına baktırmalısın o zaman. Dişilik hormonların özellikle. Arzulanmak bir kadını etkilemiyorsa hormonlarında sorun olmalı.

ZRaporu yapıyorum ama rol oluyor işte çünkü zevk yok . Zevk almak için yaşıyorum ama olmayınca rol oluyor yani

Roselove evet ondan gecen kan verdim ve hormonlarım bozuk tiroid cıktı ve doktorum halsizlik depresyon mutsuz hıssetme adette duzensizlik cinsel isteksizlik yapıyor dedı hepside bende var suan tedavıye basladım

Roselove ben isteksiz kadınların orgazm olamadığını düşünüyorum, her gün olmayacak tabii ama 3 güne bir sen de istekli olmalısın bence. Eşinizle bu konuyu konuşmalısınız, sadece onu tatmin etmekse mevzu zaten zor gelir duş almak. Yeterince orgazm olsaydın isterdin eminim

Hayat_ benim troidim normal . Ama başka hormonum mesela Fsh yüksek

• [silindi]

ZRaporu peki vücuda dokunmadan sadece gir çık yapan bir eşse ne yapmali ?

• [silindi]

Roselove eşin bencil mi davranıyor sadece gir çık yapiyosa normal okşama dokunma öpme yalama 😄olmazsa olmuyo

[silindi] sabırla konuşup anlatman gerekiyor. Cinsel ilişkinin sadece erkeği tatmin edip rahatlatmak için olmadığını kadınların da rahatlaması kendini kadın gibi hissetmesi gerektiğini anlatman gerekiyor. İlişkinin dinamiği çok önemli burada. Konuşamam dersen de ilişki esnasında yönlendirmelerle başlayabilirsin. Mesela göğüslerimi okşamam hoşuma gidiyor,kalçalarımı sıkman hoşuma gidiyor gibi gibi..
                    Aslında karşısında zevk alan kadını gören erkek daha zevk alacak (zevk verdiğini düşündüğünden) ama haberi yok. Cinsel ilişkiyi milli olma, karı m.kme(onların tabiri) olarak kafasında kodlayan o kadar bencil erkek var ki. Yani demem o ki ya konuşacaksın ya hareketlerinle belli edeceksin. Sana eski köye yeni adet getirme diye çıkışacak belki ama sabırla bu kıvama getirebilirsin diye düşünüyorum.