Balım ben evliyim zatrn😂😂 3 tanede çocuğum var

Merhaba benimde allah nasip ederse cuma günü nikahım var inşallahh🤲🙈🥰

Elife oo mashallah allah bağışlasın ☺️ allah analalı babalı büyütsün inshallah 🙈

lxmxa merhaba bende 4 yıldır evliyim çocuğum yok burada yeniyim uygulamayı yeni indirdim

Burber ooo mashallah mashallah 😂 allah sizi bi ömür mutlu etsin inshallah 🥰

Sumeye01 aynen bende yeniyim ve mashallah allah mesut etsin, inshallah allah sizede yakın bi zamanda evlat nasip eder 😍🤲🏻

lxmxa Amin Allah razı olsun 3 tane çoçuğumu kaybettim ben 😔

Sumeye01 buda senin imtihanın canım allah sevdiği kulunu imtihan edermiş.. allah size tekrar çocuk verir inshallah sen yeterki sabret ☺️ benimde arkadaşım daha geçen hafta 1 günlük bebeğini kaybetti daha önce düşük yaptı vs onada nasip olmadı çocuk büyütmek ama önemli olan umudunuzu kaybetmemeniz ve dua etmeniz 🥰

8 gün sonra

lxmxa merhaba canim bende yeniyim burda 2 yıllık evliyim 6 aylik bir prens annesiyim elhamdullillah🥰

birogulanasi 18 yaşımdayim ve nişanlıyım düğünüm 3 hafta sonra inshallah 😍

Merabalar bende yeniyim aslinda 1hafta flan olur indirdiğim 20 yawindayim azerbaycanliyim

12 gün sonra

Kelebek_16 kusura bakma şimdi yeni gördüm hoşgeldiiin nasılsın iyimisin ☺️

lxmxa ne kusuru canim bow ver zaten bende ara sira giriyorum duyunden sonra pek vakit bulamiyom dun geceden😭