lxmxa onemli diyil canim
Tanışalımmı 🙈
lxmxa a bu iyi taktik ya kiz nerden aklina gelmiw😂😂😂😂😂inan bunu hic duwunmemiwdim
Kelebek_16 evet hem adetliyken yapamıyorsun ya adetin bittikten sonra seni özlüyor olur kesin sonra bol bol bi kaç hafta bidaki adetine kadar acısını çıkartırsınız 😂🙈
Kelebek_16 psikolojiden de oluyor o korunmuyorsun hasta olacağın zaman ağrın oluyor hemen hamile zannediyorsun kendini sonra bir bakmışsın hastasın aman be diyorsun komik oluyor 😂 ama normal şu aralar bence de sen yine de ertesi gün hapı al eşin içine bırakırsa ertesi gün hapının içindeki kapıdı oku ona göre kullan o zaman hem hemen hamile kalmadan tanıdı çıkarmış olursun 😘🤣
Canss78 ay ben hap maptir onlardan korkuyom ya cok hap flan ismenin baya ziyani vardir canim evet korunmuyorum haklisjn😂😂😂yani men hep kicuklukten beri hap yutamiyorum yeni yeni ewim oyretdi🤦♀️🤦♀️🤦♀️
lxmxa mutlaka😂😂😂😂
Kelebek_16 evet doğrudur tabiki 🙈
lxmxa kizlar yardim😭ewim yine iwe giderken gelirken yapalim dedi🤦♀️ama bildiyim kadariyla 3gun bisey yapmaman gerekir ama evliliyimzden 2gun gecdi🙄olurmuki?yapa bilirmiyiz?
Kelebek_16 bende duymuştum 2-3 gün bişey yapmayın filan diyorlar ama doğru değilmiş yani öyle bişey yokmuş benim kuzenim kadın doktoruna sordu öyle bişey yok dedi kimisi havuza denize filan bile girmeyin diyor ama bence sen yap ☺️
Kelebek_16 ilk gecesi kötü gecenler icin öyle diolar genelde ama senin iyi gecmis bence aci cekmiosan tahris flan olmadiysan yapmalisin😘
Elife evet canim aci flan olmadi sadece 1gun sonra sancim vardi
lxmxa akwama kdara duwunucem net karar veremedim ama hayirda demek isdemiyorum
Kelebek_16 evet sen bilirsin tabi 🥰
lxmxa aklima kuzenim g3ldi ya😹😹wimdi woyle onda bi qariplik var uzaninca yada bacaklarini kaldirinca vajinasindan osuruk sesi qibi bi ses cikiyo bide iliwkide bowaldikdan sonra oyle ses geliyo🙄nedenini hala biomiyi qarip
lxmxa ya ben duwundum kararim evet yapcam da nasi suslenip puslensem die duwunuyorum😹😹😹🤦♀️🤦♀️
Kelebek_16 bende böyle güzel kırmızı bi geceliğin yada jartiyerin varsa onu giyin saçlarını açık bırak yana doğru yap biraz makyaj yap kırmızı ruj filan güzel bi parfüm sık etrafı güzelce süsle mumlarla gül yapraklarıyla sonra eşin gelirsede ışıkları kapat sadece mumun ışığı olsun yada renkli led filan varsa kırmızı ışık aç derim böylelikle çok romantik olur 🔥🔥
lxmxa evet canim yazdiqini okudum ve hepsini yaotim kusura bakma wimdi cevap vermek zorunda kladim wimdi anlatayim nasi oldu yatağı guzelce susledim evet kirmizi geceliğim vardi giydim kirmjzi ruj pek kulanmazdim ewimde izin vermiodu wimdi verio evi aradim biseklde cantamdan kirmizj rujumu buldum sacimida dediyin qibi yaptim ve vucut spreyi sıktım mumlari bitirmiwdim jakuzide😹 o yuzden telefona bi uygulama yukledim ordan kirmizi iwik acdim ama tablete yukledim cunku iwik fazla yanmasi tel baterisine zararli neyse saatlerce yaptik biseyler😂denemediyim weyleri denedik flan nerden bawlasam bilemedim😹
lxmxa ama cok eylentik cok atewliydi🔥😻ve bowalma die bisey var🙄bowaldim bende😁😁😁😁oyle bi opuwuyoruzki😻💥ben kendimi susledikden sonra yatakda uzaniyodum telefona bakiyodum biran iceri qirdi anahtarla acmiw kapiyi😁neyse iceri qirdi ben wok tabi utanmada vardi biraz yani utanma deyilde hani heyecan ilk geceden sonra ilk kes seks yaptik oda geldi yanima biraz saclarimi okwadi opdu beni😁sonra yatağa atdi artik ne hale geldiyse 2 3 gundjr iwden geldiyinde yemek yemiyo bigun jakuzi yuzunden yemesi direk yanima geldi buginde boyle wuan kafasi goğusumde uyuyo misil misil😻bana dediki hep sen kafani koyardin wimdide ben😁
Kelebek_16 oyyy mashallah yaa hep böyle mutlu olun inshallah 😍 devam yap böyle 😌🤪