Asyaaa-1 Selam kızlarrr yumurtlama dönemimi yanlış hesapladığını düşünüp bugün test aldım ve eve gelir gelmez yaptım testi yaptıktan sonra bir video izledim videoda adetin bittiği son gün yapılmalı diyor ama benim adetim biteli 2 hafta oluyor şimdi bu teste çıkan sonuç yanlış mı olur bilginiz var mı?
arman Asyaaa-1 yani o testler bir tane olmuyor en az 5 tane oluyor zaten. Siz adet oluşunuzdan 14 gün sayıp yapacaksınız. Tabi eğer testiniz fazlaysa adet bitiminden itibaren başlayıp pozitif görene kadar devam etmeniz gerek.
Asyaaa-1 arman evet 10 tane var içinde ama adetim biteli 2 hafta oluyor ve dün yaptım yanlış çıkarm mı yapsam mı?
arman Asyaaa-1 kendini takip et vücudunda değişiklik varsa yap akıntın ağrı varsa mesela onun dışında bence yapma belki geçmiş olabilir
Asyaaa-1 arman tamam teşekkür ederim 2 gündür biraz ağrı var evet.. 5 test yapmayı düşünüyorum zaten yumurtlama olmuyorsa t çizgisi koyulaşmıştır diye biliyorum
Asyaaa-1 Cansu20 bıosynex benim ki ama Türkiye de var mı bilmiyorum.. kızlar ben burada ki yumurtlama olma gününe göre yapıyorduk çocuk için ava testi aldığımdan beri o kadar yanlış günlerde denediğimizi fark ettim ki çocuk istiyorsanız kesin testle deneyin