Qbenimle beraber var mısınız yapmayaaaaa
Varım diyenler bu postun altına başladıkları kiloyu yazsın martta yeniden post açıcam bakalım sonuçlar nasıl olucak hadi kızlar bir ay daha ettelemeyelimmmm
Şubat ayı görevii🏋🏻♀️
?????
💕💕
Kuzzzlaarrrr herkes zayıf heralde gorumda😂😂😂😂
Ben şişkoyum da çok fazla geldi bana
- Düzenlendi
Babyface Ben şu an kilomu koruma üzerine yürüyüş ve evde uygulamalardan yardım alarak hafif spor yapıyorum kilom ideal ama bu liste yeni spora başlayan biri için çok ağır. Benim vücudum esnek uzun zamandır yaptığım için ona rağmen bir anda 40 squatı yapamam. Hani bunu 3 e 5 e ayır desem o zaman bile vücut baya yorulur. Ki zaten dinlenme günü olarak verdiği yürüme süresi bile fazla yeni başlayan biri için 😊 bu biraz zor seviye . İnsan direkt bunlarla başlarsa 2. Günde pes eder. Alıştıra alıştıra çoğaltmak gerekiyor, severek yapılması içinde çok yormaması gerekiyor. Vücudum hafif olmasına rağmen 1 dk bile plank yapamazdım mesela zamanla ⅗ dakikaya çıktı. Şu an hareketli plank yapıyorum o bile zorlamıyor. Sizin spor geçmişiniz varsa bunlar size göre ideal olabilir ama yeni başlayan için ağır bir liste 😊
Benim kullandığım bir uygulama var - nike training . Kendi vücudunuza göre spor düzeni oluşturup planlı bir şekilde devam ettirebilirsiniz. gerçekten çok memnunum vücudumu çok güzel şekillendirdi. Ayrıca sadece spor değil dinlenme rahatlama üzerine de spor dans çeşiti mevcut biraz kurcalayın😊
Cicekliperde ğzüldümmmmm
Akrep uuxnca yazmışsınızz çok teşekkür ederim uzun süredir yürüyüş yapıyorum diyetle bazrn düzensiz oluyor tabi düşe kalka devam ediyorum 110dan 76ya düştüm
Şimdi 4şubat yani 4.günü bitirdim zorlafı ama güzel devam ediyorum inşAllah şuatın sonunda tekrar post açıcam😍😍😍 dediğiniz uygulamayada hemen bakıyorummm🥰🥰🥰
Babyface rica ederim ne demek❤️ çok güzel kilo vermişsin maşallah, iradeni hiç bozma. Yapabildiğini yap çok yüklenip kendini bunaltma. O dediğim uygulamadan rahatlamak için meditasyon hareketleri var bugün sinirliysen ona göre üzgünsen heyecanlıysan bunlara göre güzel hareketler yaptırıyor. Gününü onlardan biriyle bitir kafanı vücudunu rahatlat yorgun uyuma ☺️ inşallah istediğin kiloya ulaştığın postları görürüz 💕💪
Dolunayy rica ederim miniğim❤️.. ben bu uygulamayla 2 yıldır içli dışlıyım baya baya hakkını veriyorum 😂 adım başı ücretli uyarısı da vermiyor en sevdiğim yanı her aşaması ücretsiz, bilgine. 🫶🏻 inşallah faydasını görürsün 🌟 ben spor egzersizlerinden çok bu rahatlamaya yönelik egzersizlere ve bi kaç blog yazılarına bayılıyorum ☺️
Akrep ben görür görmez pes ettim