Neden hamile kalamıyorum
Svg o zmn denk getirmeniz zor. İnternetten Ovülasyon testi alıp onunla deneyin gününüz daha garanti olur en azından ben iki bebeğime de onunla hamile kaldım
Svg Cnm bende çok istiyordum eşim istemiyordu yumurtlamayı hiç bilmiyordum bir arkadaş söyledi yumurtlama günümde denedim olmadı ondan sonra kaç kez denedim çok istedim olmuyordu onun sitresini çok yaşadım ondan sonra çok üstünde durmadım Nasibimde varsa olur Allah hayırlı bir günde nasip eder diye kendimi teseli ettim çok isteyince ve sitres yapınca olmuyor çok düşünme sitres yapma Allah en kısa zamanda sana nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ariel bi doktora göründün mü hormonlarda gebeliği engelliyecek değişikler olmuş olabilir sende sorun olmazsa eşin görünsün sperm sayısı kalitesi düşmüş olabilir
Svg doktora gittiniz mi hiç
sosyolog1kadin her ikimizde göründük ama sıkıntı yok herşey normal dediler. Acaba stresten mi diye düşünüyoruz artık ben çok sıkıntı ediyorum
sosyolog1kadin evet gitdik ikimizde Dr. bişey yok dediler herşey normalmış
Svg inanırmısın bende aynı böyleydim üç gün 5 gün geçikiyordu tam umutlanıyordum test yapıyordum adett oluyordum üzülüyordum yani insan üzülüyor ondan sonra kendime dedim çok düşünüyorum takıyorum Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur 10/15 gün gecikti sonra test yaptım hamile oldum dahada inanmadım rabim sanada yaşatsın bu mucizeyi inşallah sitres yapma ben şuan beş senelik evliyim 6 aylık oğlum var düşün dört sene istedim Allah şimdi nasip etti Sitres yapma sitresten de kaynaklanıyor Allah en kısa zamanda inşallah sana tattırsın dualarım seninle cnm 🌹🤲🏻
- Düzenlendi
Svg Canım yumurtlama günlerine göre ilişki yasarsan şansın daha çok artar. Bunun içinde yumurtlama gununu ovulasyonla takip edebilirsin. Sonrasında zaten olacagı varsa emin ol oluyor ama stresten kesinlikle uzak durmalısın.yani kendini şartlama,sürekli çocuk dusunerek daha cok kendini strese sokarsın.sana ufak bir sey anlatayım. Bende cok istiyordum ovulasyonla takip yaptım önemli günleri degerlendirdim ama olmadı.cunku aklimda fikrimde surekli artık cocugum olsun artık bi defa olsun diye icim icimi yiyordu.dusunmuyorum desemde bilinç altına bu yerlestigi icin stres altindaydım. Sonra bi gun vazgectim ne ovulasyon yaptım ne kafama taktım,zaten esimle iliskimizde duzenliydi adetten sonra gun asiri iliski oluyordu biri yumurtlamaya denk gelmis ama hic gunümu diye takip dahi etmiyordum,diger ay adet gecikince ay hava degisimidir ay strestendir diye diye eşimin zorunla test aldım baktim pozitif,ondan sonra dedim bukadar kolaymiymiş hic beklemiyordum dedim.demem o ki stres bu işin dusmanı her ne kadar stres yapmam desende bilinc altına bikere o girdimi elde olmadan surekli seni strese sokuyor.
Svg isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Allah inşallah 🙏 çocuğum çok istiyor sürekli aklında fikrinde bir kardeşi olması var.. kreşe gidiyor arkadaşları anlatıyormuş kardeşimle şöyle yaptık böyle yaptık diye benim neden kardeşim yok diyo ozaman içim parçalanıyo işte yoksa hiç takmazdım hatta başlarda başka çocuk düşüncemde yoktu çocuğumdan bu istekleri duyana kadar. Küçücükken bile kardeşim olsun diyordu o yüzden çok taktım kafaya sanırım.
Ariel tabiki stres en büyük etken inanır mısın bende öyleydim sonra hiç beklemediğim bi an hamile olduğumu öğrendim. Biz de çok istiyorduk sırf çocuk olsun diye ilişikiye giriyor öyle şartlıyor insan ayaklarımı havaya kaldırırdım altıma yastık koyar beklerdim sonra dedim ki olacak olursa her türlü olur insanlar korunurken hamile kalıyor akışına bıraktık o an nasıl istiyorsak hiç çocuk olsun diye yapmadık ne yastık koyduk ne bekledim bi öğrendim hamileyim
sosyolog1kadin çok haklısın rabbim bana da kısmet etsin inşallah hayırlısıyla 🙏🌸
Kızlar bilmiyorum siz ne düşünürsünüz yada aynı fikirde olurmusunuz bilemem bana göre yumurtlama döneminde soğan suyu faydalı yumurta çatlıyor önceki hamileliğimde içtim kaldım geçen ayki yumurtlama döneminde kullandım şimdi hamileyim artık psikolojik mi isemi yarıyor bilemiyorum
Svg bir ay içerisinde tek birliktelikle kaldım plansız bir şekilde
Sultandefne soğan suyunu bende duydum adetimin bitmesini bekliyorum içmek için
Svg her gün yaşamak olumsuz çünkü erkekte sağlıklı sprem birikmesi için en az 1 gün ara verilmesi lazım ilişkiden sonra hele eşinizde sperm azlığı veya yavaşlığı gibi problemler varsa 2 gün ara verilmeli yoksa yaptığınızda boşa gidebilir, her şeyden önce bu kadar çok kasma kendini ama eşimde istediğinde yapın tutarsa zaten tutar bak ben 4 senedir istiyorum ikimizde de problem yok yumurtlama zamanım adetimden sonra çok düzenli ilişkimiz oluyor ama yine de olmayınca olmuyor o yüzden çok kasma yapın ve zamana bırakın vakti Zamanı ne zamansa Allah o zaman nasip eder inşallah