Kizlar merhaba. Bir arkadaşım var. Sahte bakirelik için bir kapsül mü ne sahte kan varmlş. Duyan varmı böyle bir şey? Konu çok acil. Ben bilemedim belkj siz yardımcı ola bilirsiniz?

Saraton hiç duymadım, eğer çok önemliyse adetken girsin ilişkiye

Saraton Canım böyle birşey duymadım, ama bence arkadaşın hiç o toplara da girmesin. Neyse neyi doğru söylesin çünkü er yada geç ortaya çıkar bu 🙏🏻

Saraton Bekaret icin sahte kan duymadım ama evet sahte kan kapsulleri var

Saraton ama bunlar vajina için uygun değildir.Ayrıca bakire olmayıpta kendini bakire gibi göstermekte üç kağıtçılığa giriyor haberiniz olsun.Böyle ürünlerle karşı tarafı kandırabilirmi oda bi ayrı konu tabiii🙄

Ask_hosmus Kızlık zarını kıpkırmızı kan akacak zannediyorlar kanayınca ama oda ayrı bi gülünç bi durum😏Aslında bunu her iliskiye giren kişi bilir.Arkadaşı gerçek anlamda ilişkiye girdiyse bekaretini kaybettiyse bunu bilmesi lazım.bunlar nasıl ve neyin peşindeler bilemedim dogrusu🙄

Her türlü anlaşılır, dürüst bir şekilde doğru söylenmeli. Yalana dolana gerek var mı şu üç günlük dünya için?

Yasak_elma ve kızlık zarına bu kadar önem veriyorsa zarı bozmamali yani herkesin şeyi kendine tabi ama hayat memat meselesiyse o kişiyle ilişki düşünmemeli bir damla kan bazıları için çok önem taşıyor bunu nammusuzlukla ilişkilendiren var ne saçma aslında o bekaretin bı kanıtı değil, kızları kadın olmadan önce her türlü mikroplara enfeksiyona karşı korumak için var ama bekâret belgesi değil bı damla kan bu kadar önemli olmamalı

Ask_hosmus Çok doğru iki damla kan gelecetke namusun yerinde olup olmadığı belli olacak buda kahkaha atılacak bi durum🤣Yani bu zara cok önem veriyorsa neden bozdurmuş bu güzel bi soru🤨Veya bu zara cok önem değer verenle beraberse arkadaşı bence biran önce o sığ fikirli kişiden uzak durmalı bence

Yasak_elma bence bu zamanda pek fazla kişi önemsemiyor bu zarı, yani ne bilim bı erkek belki 5,10 kızın zarını bozmuştur ama iş evlenmeye gelince kızlık zarı yırtılmamış kişiyle evlenmek isterler, erkekler garip varlıklar..