Evet canim hamile olma olasılığın yüksek test yapabilirsin ama bebiş kücükse hemen cıkmayadabilir
Yerleşme kanaması 🩸
Lagosiyawo eğer yerleşme diye düşünüyorsan kesin net bı şekilde çıkar,Allah gönlüne göre versin 💐
Glmira hamileyim kızlar hastaneye gittim dayanamadım ağlıyorum şu an plansızdı iki küçük daha var korunuyodum napıcam ben şimdi 😔
Lagosiyawo nasıl korunuyordun bu da önemli
sen daha önceki bebeğini 4 aylıkken farketmiştin demi canım, sağlıkla gelsin inşallah
Lagosiyawo nasil korunuyordunuz.Allahım sabrını rizkini verir inşallah kotu düşünmeyin saglikla alin kucağınıza 🌸
- Düzenlendi
Lagosiyawo Anlaşılan sürpriz bir bebiş olmuş, umarım sağlıcakla kucağına alırsın ❤️ başlarda şok yaşaman,kabullenememen normal ama ilerleyen tarihlerde kendine kızacaksın. Korunmana rağmen olduysa vardır rabbimizin bir bildiği. Eğer kararın belliyse boşuna kendini yıpratma hamileliğin tadını çıkarmaya bak .
Lagosiyawo ciddimisin olsun ya bebek yinede iyidir öyle düsün onunda nasibi varmış demekki
Lagosiyawo hayırlı olsun canım rıskıyla gelecek demek ki bebiş,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💐 benim gibi olmuş sanırım benimde 3. Kazara oldu ama iyiki olmuş diyorum şimdi,Allah ayaklarına taş değdirmesin❤️
[silindi]
Lagosiyawo bacım senin korunmada sorun var demekki nasıl korunuyon bilmiyom ama derhal başka bir yöntem bul birden fazla korunma yöntemi sec
Lagosiyawo aaa kıyamam geçen sene. Doğum yapmistiniz diye hatırlıyorum. Üzmeyin kendinizi hayırlısı buymus
aynenaynenn evet canım neyseki bunu 4 haftada farkettik 😅
Hcnxjdj eylül 2021 canım sağol 17 aylık kızım ama doğum süreci bakımı çok zordu prematüre doğdu
[silindi] ben direk bağlatmayı düşünüyorum 🤨 ilk oğlum okey o normal isteyerek kızım o prezervatif bundadada cilt altı implantla korunuyoduk sorsan
Ask_hosmus sağol güzelim 🙏 ne kadar araları normal mi doğum yaptın
Nietzsche evet canım şoktaydım iki çocukla pek şokta yaşanmıyor ama 😅 bu mübarek günde vardır rabbimin bi bildiği 🙏
Vanilya_ kol altı implant canım teşekkürler 🙏
Seyma7 kol altı implant 😩
Lagosiyawo merhaba canım birşey soracam ben adet olali herhalde 10 gün felan olmuştur 2 gündür afedersin peçete özel bölgeme sürdüğüm Zaman lekelenme geliyor neden acaba.