Evet canim hamile olma olasılığın yüksek test yapabilirsin ama bebiş kücükse hemen cıkmayadabilir

Lagosiyawo eğer yerleşme diye düşünüyorsan kesin net bı şekilde çıkar,Allah gönlüne göre versin 💐

Lagosiyawo Anlaşılan sürpriz bir bebiş olmuş, umarım sağlıcakla kucağına alırsın ❤️ başlarda şok yaşaman,kabullenememen normal ama ilerleyen tarihlerde kendine kızacaksın. Korunmana rağmen olduysa vardır rabbimizin bir bildiği. Eğer kararın belliyse boşuna kendini yıpratma hamileliğin tadını çıkarmaya bak .

Lagosiyawo ciddimisin olsun ya bebek yinede iyidir öyle düsün onunda nasibi varmış demekki

Lagosiyawo hayırlı olsun canım rıskıyla gelecek demek ki bebiş,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💐 benim gibi olmuş sanırım benimde 3. Kazara oldu ama iyiki olmuş diyorum şimdi,Allah ayaklarına taş değdirmesin❤️

• [silindi]

Lagosiyawo bacım senin korunmada sorun var demekki nasıl korunuyon bilmiyom ama derhal başka bir yöntem bul birden fazla korunma yöntemi sec

Hcnxjdj eylül 2021 canım sağol 17 aylık kızım ama doğum süreci bakımı çok zordu prematüre doğdu

[silindi] ben direk bağlatmayı düşünüyorum 🤨 ilk oğlum okey o normal isteyerek kızım o prezervatif bundadada cilt altı implantla korunuyoduk sorsan

Lagosiyawo merhaba canım birşey soracam ben adet olali herhalde 10 gün felan olmuştur 2 gündür afedersin peçete özel bölgeme sürdüğüm Zaman lekelenme geliyor neden acaba.