Aşkı ilk kez yaşıyorum sanırım ama çocuk fransız beni sevdiğini söylüyor ama kültürlerimiz her şeyimiz farklı ve ten uyumumuzu olursa merak ediyorum napıcam

Seyma7 ten uyumunu cocukla görüşür gorusmez hemen gerçekleştiricekmissin gibi geldi bana. Rabbim sonumuzu hayr etsin. 🙏🏻 Sen ilk önce bir çocuğu tanı, merhameti nasıldır eşliği nasıldır insanlığı nasıldır bir gör. Ondan sonra ten uyumunu düşün. Haa bu aradaa nikah olursa aslında çok iyi olur. Çünkü mazallahh başımıza taş yağacak ben korkmaya başladım artık. Herşey usulüne göre. 👌🏻Kusura bakmayın da Müslümanlık olarak uyarmak istedim.

Seyma7 tamam anladık seksiliğine aşık olmuşsun orası belli ama , bence kendini böyle kullandirip seviyeni düşürme kuzum benden abla tavsiyesi tabiki görüş konuş hayat senin hayatın ama anladığım kadarıyla sen daha çok cinsellik yönüne odaklanmissin orda kalmışsın dikkatli ol derim

Cicekliperde Ecnebi erkek oldurda tipsiz olurmu kız😉😎Bence üni ogrencisi 21 22 yasında ancaktır diye düşünüyorum .Ben kızın yaşını degilde oglanı merak ettim kanka böyle anlatınca😀😀